cauko poculi o niektorej liecitelke ktora pomohla k otehotneniu
ano, sestre sa nedarilo roky a pomohla jej homeopatia - ale aj to musia byt lieky presne na cloveka dane - homeopatia smidriak peter nitra🙂) 🙂
ja môžem doporučiť pána Pavola Ďuráka z Prievidze on sa zaoberá liečivými rastlinami chodia za ním zo široka ďaleka
ahoj, vo vrbovom je pani ako pise enanena - anna kopacova .... poznam babu, ktora u nej bola a pomohla jej
urcite Anna Kopacova, je to ziva legenda 🙂 na nete, aj tu je toho o nej milion, aj kontakt -
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/bylinkarka-anna-kopacova-z-vrboveho/
homeopatia 🙂
Pani Kopacova nie je ziadna bosorka je to zlata pani a ziadna carodejnica! pomohla mi aj s krckom maternice a chodi k nej milion zien s problemom s otehotnenim a vraj vela vela ludom pomohla! dokonca ja lekari ju uznavaju!
Ahoj, pokia si plodná len je niekde ,,zadrhel" môže ti bylinkárka pomoct, rovnako i donosiť dieťa, jedna seriozna pani je vo Vrbovom pri PN, píše i články do PN novín, chodia ku nej z celého Slovenska
ja tiez poznam jednu liecitelku, ale ona nelieci asi priamo problem s otehotnenim ale komplet cely organizmus, ale to s tym zvykne suvisiet, je z BA
No mne pomohli kvapky Epam Tibetský a do mesiaca som s nich otehotnela..... teda aspon si myslím že to bolo snich lebo dovtedy sa nám nedarilo
kinna ma pravdu, zdielam ten isty nazor ... moja rada tiez, nevrhaj sa do takychto veci ...poznam vela pripadov, ktorí to riešili liečiteľkou či liečiteľom, naoko to ozaj môže pomôcť, ale časom uvidíš ako môže v inych veciach poškodiť, nielen zdravotne, ale mnohí majú psychické problémy ... nehovorím o normálnych bylinkách, ktoré sa dajú bežne kúpiť v lekárni, ale liečitelia a pod. to už je v mnohom okultizmus, keď k nim prídeš, tak samozrejme nieje tam nič, čo by človeka odpudilo ...inak by nemali klientelu (diabol je inteligent ..neponúkne človeku niečo čo vyzerá nelákavo, ale čo ponúka je niečo podobné ako krásne jablko zvonku, ale zvnútra plné červov...ak "zahryzneš" ochutnáš trpkú príchuť ...Potom sa nečudujme, že exorcisti majú kopec práce s ľuďmi, čo chodia po liečiteľoch ..Mám zopár známych, ktorí by ťa vedeli vystríhať. Jedna tiež chcela počať, narodilo sa jej dievčatko, ale má zložitú srdcovú vadu, práve tento utorok bola v Blave operovaná. Druhá chodila za liečiteľom v PO s istymi zdravotnými ťažkosťami, postupne začala mať psychické problémy a nechápala z čoho. Pomohol jej až exorcista o. Maretta Jozef a pochopila, že liečitelia nikdy viac. Čo sa týka homeopatie - čistý blud. 2 kamošky lekárky nezávisle od seba študovali medicínu, jedna v Brne, druhá v Košiciach a ich profesori im na tému homeopatia povedali to, čo mnohí tušia - nemá to nič spoločné s medicínou, keďže liečivej látky je tam skutočne minim. zanedbateľné množstvo, ide o placebo efekt, alebo inak povedané iné sily - kozmické či aké energie, čiže okultné...a to sú obidve neveriace, resp. nepraktizujúce vieru. Koniec koncov je to na Tebe ..ale poriadne zváž ..Čo tak dôverovať Bohu, ktorý ťa stvoril a záleží mu na Tebe? No nasilu sa k Tebe dobýjať nebude. ..Už si mu dala šancu? Prajem všetko dobré 🙂
No ja odporúčam NaProTECHNOLOGIE http://www.naprotechnology.com/ U nás na Slovensku je na to odborník MUDr. Wallenfels (wallenfels.ivan@post.sk) a MUDr. Havlíková (zuzulah@gmail.com) http://www.plodar.sk/neplodnost
Určite odporúčam aspoň konzultáciu
Prajem veľa šťastia
Ano, nam pomohla, 🙂 Anka Kopačova z Vrboveho pri Piestanoch..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahojko moja...tu u nas je jedna a vravia o nej ze je odbornicka....neviem neskusala som ale skus si tu na koniku dat do vyhladavania meno anna kopacova....viem je to od ruky ale inu nepoznam 😉