Pozná alebo má niekto muža ktorý ma ochorenie ladvin?

helka343
10. apr 2020

Ahojte chcela by som sa opyat či pozna ale ma niektora z vás muža ktory ma ochorenie obličiek, za tym 7 operacii ale to ako dieťa. No napriek tomu mali zdrave deti? Viem ze je vela ludi s touto chorobou no preto sa pytam ci ma niekto v okoli taky pripad ... Dakujem

diewcatqoo
10. apr 2020

Ahoj, moja svokra ma problemy, absolvovala vela operacii, dlhe roky funguje len s jednou oblickou, ktora tiez nie je uplne ok. Po nej to zdedili obe deti - moj manzel a jeho sestra. Svagrina na tom bola ako dieta dost zle, ma za sebou niekolko operacii a myslim, ze aj ona ma uz len jednu oblicku. Ma 3 deti, z toho dve starsie su ok a najmladsi ma tiez problemy s oblickami. Presne diagnozy, bohuzial, neviem.
Moj manzel ma jednu oblicku mensiu a funguje mu len na par percent, ale zije normalne, v nicom ho to neobmedzuje. Mala som trochu strach v tehotenstve, aby bol nas syn zdravy a na kazdom velkom ultrazvuku som sa lekara pytala, ci oblicky vyzeraju dobre. Zatial nemame ziadne problemy, syn ma 3,5r.

helka343
autor
10. apr 2020

@diewcatqoo fuhaa no to teda je dedicnost .. a manzel mal tiez za sebou nejake operacie ? Pytam sa aj pre to ci ste nemali problem splodit dieta .. dakujem

diewcatqoo
10. apr 2020

@helka343 nie, manzel nema za sebou ziadne operacie. Tym, ze jeho mama a sestra maju problemy, ake maju, tak bol automaticky aj on sledovany, ale nastastie nejake vacsie problemy nemal.
Co sa tyka plodnosti, tak sme nemali problem. Nebolo to sice na prvy sup, ani na druhy, ale podarilo sa nam po cca polroku odkedy sme si prestali davat pozor.

janinah
10. apr 2020

Oblicka a rozmnozovacie organy su dve rozdielne veci...plodnost a choroby obliciek tiez...musis sa konkretne pytat lekara.ktory pozna zdr.stav

ajka0207
10. apr 2020

@helka343 svokor ma choré oblicky a ma sedem deti. Oblicky a plodnost spolu nesuvisia, mnoho ochoreni obliciek je vsak dedicnych, čo znamena ze to mozu mat aj vase deti.

helka343
autor
10. apr 2020

@ajka0207 dakujem pekne .. nemyslela som az tak oblicky ale tie operacie ..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre