Ahojte, neviem ci sa s tym niekti uz stretol, zajtra som objednana ku gyn. Ored menstruaciou som si urobila test a bol pozitivny, samozrrjme slaba ciarka. Na obed v ten isty den som dostala ms, ktora trvala 4 dni, bola bez vacsich bolesti ake zvyknem mat a nekrvacala som velmi. Skoncili mi vcera, dnes ani neviem preco som si urobila test pre istotu (citala som o biochemickom tehu, ze sa to samo vyplavi). A bola tam zase slaba ciarka ale hned viditelna. Bojim sa mimomaternicoveho tehu. Mali uz niekto take?
je mi luto babatka ☹️ ak mas takuto skusenost, nestresuj sa testami a smer doktor! ak si po ms uz by mal babo vidiet ci tam je alebo nie je, mne sa po spontannom potrate hcg vyplavovalo 6tyzdnov, v takychto situaciach su testy nespolahlive. chod na gyndu, prajem aby vsetko bolo ok 😉
@simic nemyslim si, ze u teba ide o mimomaternicove. Podla mna by si mala aj bolesti.
Drzim moooc palce, aby to bolo tehotenstvo - zdrave, prospesne, uspesne ukoncene ❤❤
Hcg v tele ženy pomaly klesa velmi pomaly v apríli som potratila krvacala som silno po tyzdni meškania a urobila som si tehu test este o 4dni čiarka tam bola stale nie silna ale bola tak isto som nemala vôbec žiadne bolesti nic absolútne . Tak verím ze to u teba nebude prípad ako moj držím palce nech je všetko v poriadku ❤️
Prosím vás a býva pri mimomaternicovom alebo biochemickom vysoká sliznica maternice? 2 dní mi meškala ms, potom prišla a trvá už 11-ty deň. Doktorka zatiaľ nič nevidí iba extra veľkú sliznica. Zobrala mi krv..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simic poznám ženy, ktoré mali na začiatku tehotenstva menštruáciu aj 3 mesiace. Lekár ti povie bližšie info. Nemusí byť mimomaternicove