Pozitívny test o 4 dni už negatívny

iwuskapoh
8. máj 2020

Ahojte baby stalo sa mi že som robila testy digitálne v pondelok,utorok,ktoré boli pozitívne kúpila som si baby top test robila som si dneska a uz je negatívny čo to môže byť ? Najprv som mala veľmi slaby potom na druhý deň už bola silnejšia robila som si aj v stredu baby top test test bol negatívny aj dneska je negatívny môžete mi poradiť Ďakujem

ckatka
8. máj 2020

Krvacas? Ak nie tak zrejme budeš tehotná a skus inú značku testov z ranného moču. Pripadne cinkni lekárovi nech ti vezme krv

amelie2017
8. máj 2020

Mozno biochemocke, sice doslo k oplodneniu vajicka, ale to sa neuchytulo a mozes ocakavat ms. Ja som to tak mala.

iwuskapoh
autor
8. máj 2020

@ckatka nekrvacam len mám už dva týždne bolesti ako pred ms a mrak mi uz 8dni

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwuskapoh
autor
8. máj 2020

@bambulienka25 mislis? Som zmätená :( keď tie testy mi vyšli pozitívne e tento baby test je negatívny čo by mal byť už silný :/

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pininka1
8. máj 2020

A prečo si si robila toľko testov? Ja som si vždy urobila len jeden a nechala to potom na lekára. Veď ten test môže byť kľudne vadny a ty sa zbytočne stresujes.

iwuskapoh
autor
8. máj 2020

@pininka1 lebo som neverila že som keď že dr hovoril že prirodzenie neotehotnem mala som.ist na ifv :/

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwuskapoh
autor
8. máj 2020

@bambulienka25 mi chodíme do centra helios keď že 3 roki sa nám nedari

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwuskapoh
autor
8. máj 2020

@bambulienka25 mám jeden priechodný vajcovod

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaruska_12
8. máj 2020

Na testy nieje spolah vlastná skúsenosti hlavne značka women secret duchoval ja som sa tešila a iný test negatívny ms dorazila za mňa jednoznačne keď čiarky niesu rovnako silné je zbytočne sa predčasne tešiť. Radšej to ozaj nechať na Dr 😊

iwuskapoh
autor
8. máj 2020

@jaruska_12 som veľmi smutná :'(

iwuskapoh
autor
8. máj 2020

@bambulienka25 netvorili sa mi vajíčka preto neverím že by som bola tehotná :/ ale straane som sa tešila keď 3 testy boli pozitívne :/

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evita2176
8. máj 2020

@iwuskapoh ahoj ja tak isto..ciarky stale su slabe. Ms meska 4 den.. Nerkvacam ani nic. Tiez mam len 1vajickovod prechodny a chceli sme ist tiez do Heliosu.

iwuskapoh
autor
8. máj 2020

@evita2176 mne mešká už 8dni prvé testy boli pozitívne a terás už negatívne nemala som žiadne krvácanie

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwuskapoh
autor
8. máj 2020

@bambulienka25 uz mi neostáva nič :(

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tinka308
8. máj 2020

@iwuskapoh ahoj, bola si po vklade? Mne sa 2x po vklade stalo to iste a bolo to biochemicke tehotenstvo, nie chyba v teste.

jaruska_12
8. máj 2020

@iwuskapoh nebuď nemusí to byť tvoj prípad my sa snažíme od januára a nič testovala som stále teraz som sa nejako na to vykašľala nechám to na prírodu a náhodou aj tebe držím palce nech to je ako si praješ ♥️♥️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tinka308
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adka_pajerska
29. máj 2020

@iwuskapoh ak ťa poteším mi sme tiež chodili do Heliosu,silou mocou že neotehotniem prirodzené že nie je šanca že nám dajú termín na Ivf ale keďže som bola mladá tak sme si povedali že už to nechame tak a uvidíme.Vo februári o rok na to som mi robili prefuk vaječníkov a mám prirodzenou cestou 2 zdravých huncutov bola som tehu prirodzene 3x takže dajte tomu čas

gabima12
4. nov 2024

@iwuskapoh ahoj mala si nakoniec biochemické?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre