Pozitívny tehotenský test až po meškaní menštruácie

25. nov 2023

Ahojte👋 sú tu žienky, ktoré mali pozitivny test az po vymeškaní MS? ale testovali uz aj pred MS. každú ženu, ktorú osobne poznám mali test pozitivny až pomeškaní, ale tuto na MK už dobreženie týždeň po sexe majú kolajnice. Tak by som chcela vedieť, či tu nájdem aj príbehy pozitívnych testov až po vymeškaní 🙂

majamat
25. nov 2023

ja som pred ms mala ducha, no to nevnimam akopozitivny test, elbo je to neiste. no bolo to 2 dni pred ms. potoms om dalsi robila asi az o 5dni a tam uz boli kolajnice

vahcaac
25. nov 2023

Tak asi záleží od veľa veci 🙂 ja som mala duchs už 8 DPO. Takze tak ako píšeš, pomaly týždeň po. Kamarátka až po vymeškaní. Testovala každý den od 9 DPO

autor
25. nov 2023

@vahcaac zaujímavé toto celé..kamoška tiež až tyzden povymeškaní a ja posledné (neúspešné) tehotenstvo 10 dpo taku ciarku ako ta kamoska po týzdni meskania.

ivik4
25. nov 2023

Vsak zväcsa sa testuje vzdy po meškani.
Mne ukazal pozitivny az po 2 tyzdnoch meskania

majamat
25. nov 2023

to ovplyvnuje viac faktorvo., aj kedy bola ovulka
vezmi si 2 zeny s 28 dnovym cyklim a jedna bude mat ovulku na 10den a druha mozno aj na 16den, tym uz vznikne posun skoro o tyzden. potom je aj dolezite ako sa nastartuje tvorba HCG.
á-14den od pocatia je hcg u tehulky zaokruhlene medzi 3-430. takz ezatial co jena moze mat 15, druha bude mat napr 370 a samozrejme prva test negativny, druha pozitivny.

majamat
25. nov 2023

a teda obe budu stale este v nrome.

medda_beda
25. nov 2023

Moja mama mala 2 týždne po MS čiarka sa jej ukázala až 2 hodiny po tom takže ani sama nevedela, že či je vôbec pozitívny.

maryetta
25. nov 2023

Ja iba raz som si robila test pred ms. 2dni pred lebo nas cakal narocny vikend. A mne bolo zle 🙂 tak ze ci nahodu alebo nieco na mna lezie. A uz bola jasna ciarka. Inac som robila test cca na 5.den meskania a to uz tiez boli kolajnice.

autor
25. nov 2023

ale napr.u mňa uz nie je sanca?ja som mala pozitivny ovulacny test 11.11. na 14 dc, a zajtra mam termín MS a test biely, ale ziadne naznaky ms ani tehotenstva nemam.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre