Ahojte baby, snažíme sa o dieťa už rok, par cyklov som skúšala ovu testy, peak som mala vzdy az v 13ty den, teraz som 10ty a ovu test uz vyzera pozitivny. Myslíte ze sa uz mame snazit alebo pockaz dokym bude čiarka silnejsia? Prekvapilo ma, ze by prisla ovulacia tak skoro, neberiem okrem inofolicu ziadne doplnky a hormony. Ďakujem
Na čo robiť testy. Treba mať sex každí druhý deň a bude väčšia šanca, ako takto podľa testu jak robot... Takto stále trvá dlhšie
@nika9393 je to podľa mňa normálne, ja za posledný rok čo si sledujem cyklus som prišla nato že mám pravdepodobne ovuláciu stále medzi 12-17DC čo by som teda nepovedala že to môže byť aj na 17sty deň veru 🙂 tak veľa šťastia ;)
@nevenka ahoj 😊 čítam tvoje komentáre, to je fakt úžasné, že i skrz takú dobu spermie vydržali. Mali ste sex ozaj len tie dni pred, viac nie ? Tie dni sa berú pred pozitívnym ovulacnym testom ešte? Taká doba ? 🤔😲
I nejaké vitaminy ?
A pomimo aj sa podarili dievcatka alebo chlapci pred ovu ? 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Určite môžete ísť na vec. Cykly nebývajú dokonale pravidelné, občas sa vyskytne skoršia alebo neskoršia ovulácia.