Pozitívny ovulačný test dvakrát
Ahojtw baby viem ze tato diskusia je tu uz asi milion krat ale zacali sme sa snaazit mam endometriozu a veeelmi nizke AMH lekar odporucil IVF ale chxeli sme skusit aspon jeden dva cykly este sami...robila som si ovu test a vyslo mi toto co na to hovorite??? 9dc a 10dc mam mierne pozit a dnes na 24 dc ked us som to vzdavala tak toto....prosim o kazdu radu dakujem..

@smolinka322 že dnes sa treba snažiť 👏
@zojanka 28dni niekedy 27
@zojanka myslis???a mozem takto skoro???
@smolinka322 tak buď máš výnimočne oneskorenú ovuláciu - treba to poistiť, ale môže to kľudne ukazovať aj na začínajúce tehotenstvo ak by bola ovulácia okolo toho 11-12dc.
@zojanka uf tak to som necala idem hned skusit ten tehotensky...normalne ma prepadol stres...😆
@smolinka322 pockaj do rana, bude koncentrovanejsi moc. Drzim palce. Este ma napadlo, doktor ti nedaval dake lieky? Ovitrelle alebo Pregnyl?
@smolinka322 mne tiež tak ukázal ovulacny tehotenstvo ako mi to takto nabehlo tak som rýchlo utekala kúpiť digitálny clearblue test a ten to hneď ukazal
@zojanka nie som cista davala som si len caje malinik alchemilka a uzivala femibion a vit. D
@smolinka322 ak ti nedavali hormonalne lieky tak GRATULUJEM 🙂
@zojanka to vazne???nedavali naposledy som mala vo februari injekciu diphereline ...a teraz co kedy ist na gyndu?
@smolinka322 haha zlata:a teraz co🤣🤣🤣
Je to taaaaaam👍👍👍👍👍parada
@smolinka322 gratulujem!!!😍
@smolinka322 ved ta ciarka vybija oci ziaden duch nic...gratulujem ;)
@hennyinnsbruck ja som v soku ...vraveli mi ze neotehotniem prirodzene ze mam vysledky ako 40 rocna budu musiet mozno aj darovat vajicka a snazime sa druhy cyklus...
@dominikac321 dakujem som v soku...
blahoželám k bábätku ! Nie je čo riešiť, pozitivita jasná....teším sa s Vami
@smolinka322 pre paaana gratulujem ti 🥳 tak toto je fakt nahodicka, pocula som uz taketo pribehy, ze pocas riesenia umeleho sa podarilo prirodzene, ale nikoho takeho som tu este nestretla 😍 prekraaasne
@smolinka322 jeeej gratulujem 🥳🥳🥳 a na otázku teraz co? No, v pondelok zavolať na gyndu, nahlásiť termín poslednej ms a sestrička ťa podľa toho objedná. Aj kamarátke sa stalo že posledný cyklus pred umelým oplodnenim sa zadarilo ❤️ asi už v tomto "veku" pomáha sa tým deťom povyhrazat, aby sa spamätali 😅😆
Gratulujeme, tiez som tak s endometriozou prisla k babu 😀 tak drzim palce nech mate zdrave babatko 🙏🏻❤️
@smolinka322 no pekne…😒
som uprimne rada ze sa podarilo😊
Že a teraz čo 🙈 tešiť sa 😍 mne dvaja lekári povedali, že som neplodná, prirodzene není šanca otehotnieť, že budem musieť podstúpiť umelé, darované vajíčka atď. Tak sme sa nechránili, kaslali na to, veď som mala iba 20..nuž, teraz mi tu beha 1,5 ročný syn 😂
@kiki68
@sona96
@kvetinka1797
@mariaveronikag dakujem baby ste uzasne stale tomu neverim a neviem co robit...a to som uz mala plan lenvolat v utorok do ginfivu ..len dnes ma boli brucho ako keby som mala dostat menzes tak sa bojim
@panda21 krasne gratulujem
@smolinka322 z celého srdca ti gratulujem ❤️ Ja som natom rovnako ako ty. Posledné tri cykly pred IvF (nízke amh a bez jedného vaječníka). Tiež testujem a dnes konečne trosku stmavnutie pozorujem 😏 ale pokračujem ďalej a prajem si nech idem v tvojich šľapajách ! Môžem sa spýtať ak to nieje moc intímna otázka kedy ste sa smažílkovali s partnerom v tomto šťastnom mesiaci ?
@dome_nicka jasne ...pytaj sa, snazili sme sa v prvej casti cyklu kde podla foto mam slabu ciarku 9dc10dc
@smolinka322 tak super držkam palce nech to dobojujes do šťastného konca ❤️
Pôjdem aj ja dnes nato, síce test poziviny nieje ale mam dnes hlienu na rozdávanie a aj vaječník boli možno sa to blíži 😊
@dome_nicka aeste potom 12dc a teraz asi pred vcerom...dnes ma trocha bolelo brucho a mala som slabunky biely vytok tak ze skusim ci nemam oneskorenu ovul ..a teraz toto 😆😛😛

@smolinka322 ake dlhe mavas cykly?
Skusila by som spravit aj tehotensky test.