Máte skúsenosť? Pozitívny ovulačný test a žiadna ovulacia podľa sona? Žiadny dominantný folikul?
@ginny113 včera som mala riadne pozitívny ovulačný test, dnes na sone len pekná sliznica 9mm a folikul dominantný 10 mm len. A to som 14DC
Moze to byt aj tento cyklus vynimka, urcite chod aj na buduci na folikulometriu… ja som zistila ze bez liekov tie folikuly bud nedorastu do dostatocnej velkosti alebo nepraskne, tak sme rovno isli do CAR.. ale to nemusi byt tvoj pripad 🙂
Áno mala som, išli sme do CAR a tam mi povedali že mám PCOS a neovulujem 😟
@ginny113 chodím do CAR, čaká ma vklad len ma včera zmiatol ten pozitívny ovulačný test a dnes na ultrazvuku Dr zhodnotila, že folikul je malý na ovuláciu ale že sliznicu mám peknú
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, mne sa to asi stavalo, myslela som si ze normalne ovulujem aj podla testov aj bazalnej teploty, ale potom 2 mesiace na folikulometrii som mala len folikul, ktory nepraskol a na dalsi mesiac nic, len ten z minuleho mesiaca..odvtedy som isla do CAR a mam teraz 3.cyklus Letrozol, nan reagujem pekne, vzdy zarial boli 1-2 dominantne folikuly