Ahojte, prosím vás, viete mi poradiť, kedy je pozitívny ovulačný test? Ak som to dobre pochopila z príbalového letáku, tak deň pred ovuláciou a potom počas ovulácie zasa klesne ten luteinizačný hormón dolu? A potom je ešte test pozitívny - v prípade tehotenstva - tesne pred menzesom? Alebo ak počas plodných dní žena otehotnie, tak už ostane stále pozitívny? Alebo v prípade tehu až pred ms zasa vyskočí pozitívny?
Lebo som aj čítala ten príbalový leták, aj som googlila, a som z toho jeleň 😕
A ešte prosím, ako dlho prežijú dievčenské spermie v tele? Niekde píšu dva dni, niekde päť. Je možné, že aj tri a viac? A je tam šanca otehotnieť, ak bol PS cca jeden deň pred ovuláciou?
Ďakujem veľmi za vaše rady aj odpovede, to čakanie je ťažké...
@zuzik5891 skús a uvidis ale spermie vydržia pár dni v teele ženy
@zuzana_2000 no po mojich narušených cykloch hádam teraz domenštruujem,počkám si na ovuláciu a pôjde sa na vec...budem veriť že ovulácia bude v nedeľu alebo v pondelok nech si víkend užijeme a hádam aj s výsledkom 😊...
@stratenanajdena to je super otazka. Aj mna zaujima co ti tu poradia tak sa vterknem😊
@stratenanajdena spermie su schopne prezit v tele zeny az do 72hodin ale je to individualne. Ak bol PS den pred ovu tak samozrejme je sanca otehotniet velka. Do troch dni pred ovu je sanca vysoka. Pri PS do 5 dni pred ovu je nizsia sanca ale tiez je. Ovulacny test je pozitivny, ked su rovnako silne ciarky a malo by to byt presne v den ovulacie, ale nie som si ista. Ostatne ohladom tehu neviem, lebo som ovu testy nerobila, ked som ocakavala tehotenstvo, ale tehotenske testy 😀
@mrkvicka060 no my sme mali PS na obed a večer som už mala ten "najplodnejší hlien". A na druhé ráno bol ovulačný test negatívny, aj na ďalšie, a potom začal po dvoch dňoch hlien ustupovať. Takže si myslím, že keby som si spravila ovulačný test v to ráno, ako sme mali PS, mohol byť pozitívny. Mohol. Lebo vraj je pozitívny deň pred ovu, tak som to pochopila nakoniec.
Netuším, na čom momentálne som. Musím počkať dva dni aspoň a potom by už test ukázal ak som tehu.
@stratenanajdena podla mna cas PS bol dobry, myslim ze ste stihli ovulku. Drzim palec
@mrkvicka060
teraz obedný test, woman secret. Tá druhá čiarka je vidieť slabunko doružova voľným okom. Tak neviem, žeby?
@stratenanajdena podla mna je to tam 🙂 este urob o dva dni preistotu
@stratenanajdena jasne,ze je to tam😊 gratulujem k //😍
@mrkvicka060
@taly215
ďakujeeeeeem! začínam sa tešiť! ❤👏😍😘😇
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj baby... poraďte mi...ako si mám naplánovať snažilkovanie keď mávam ovuláciou ako na potvoru vždy v strede týždňa v stredu alebo štvrtok a môj priateľ je kôli práci doma len od piatku do nedele... mám pocit že otehotnieť je úplne nemožné...o ovulácii vždy viem na 100%...meriam si BT, robím ovu testíky, mávam aj hlien a vždy v čase ovulácie zašpiním... poraďte mi prosím... môžem veriť že spermie vydržia až 4 dni?...