Ahojte, dnes som si len pre zaujímavosť spravila ovulačný test (19dc) ...v sobotu som mala ovulačný hlien ale test som si spravila až dnes ( o 20:00h) ...koľko dní by ukazoval pozitívny LH test? Vďaka 🥰🙏
@luciabasistova ovulačný test môže byť pozitívny aj 3 dni a môžeš mať už aj po ovulácii. Preto sa odporúča testovať skôr a po prvom pozitívnom teste prestať. Včera si test nerobila?
@jana0215 nie nerobila, dnes ráno som skúsila ďalší a tiež pozitívny
No ja napr ho mam pozitivny veeeelmi kratko. Par hodin mozno 2-3 a niekedy to ani nevystihnem. O par hodin na to ovulacia. Ale ten ranny je podla mna uplne pozitivny a hlien byva bezne naozaj aj 3 dni pred ovulaciou🙂 skoda ze si netestla aj skor mozno neboli uplne pozitivne ale kus im chybalo. Tento ranny je mega
@zuza265 áno, to je normálne, každá žena to môže mať inak. 🙂 Niekto ten vrchol LH nezachytí ak nerobí test 3x denne a iná ho môže mať dlhšie.
@luciabasistova ja by som už ten prvý brala ako pozitívny. Ale keď je ten dnešný ešte silnejší, pravdepodobne vrchol LH nastal včera/dnes a tie predošlé by boli svetlejšie. Držím palce.
@jana0215 spodný som spravila dnes o 12:00h 😊
@luciabasistova vyzerá to fajn, len keď si pozrieš tie dva predošlé, už vyzerajú úplne rovnako. Čerstvý test bude vždy jasnejší ako ten vyschnutý. 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@luciabasistova ahoj hlien môžeš mať aj 3 dní pred ovuláciou..takže to sedí niekto má pred niekto počas.. ja som mala ovulacny test dva dni pozit max