Ahojte 16DC som mala pozitívny ovulačný test. Teraz 26DC A 27DC mi neustále ukazuje pozitívny ovulačný test a navyše včera mi išlo roztrtnúť pravý vaječník. Môže to znamenať že sa už blíží mrcha?? Testy robím prvý mesiac tak sa v tom moc nevyznám. Ďakujem
no ja som skusala ovulacny len preto lebo som mala neznesitelne bolesti v pravom podbrusku som myslela ze mam dalsiu ovulku,lebo niekde som citala ze mozu byt aj 2 za mesiac...hej boli rovnako silne...skusim zajtra musim kupit 🙂
@isabella22 pokiaľ je rovnako silná druhá ciarka si pravdepodobne tehu 🙂
je uz druhy den 🙂no stupa mi adrenalin bezim kupim na rano test
@isabella22 drzim palceky daj potm vedet ako si dopadla 😉
vdaka 🙂 velmi by som sa potesila keby to vyslo :-P
@isabella22 no co vyslo to? 🙂
no doktor povedal ze nic nevidi takze asi nic :( nevadi snazime dalej 🙂 nadej umiera posledna
ak si mala silnejsiu palicku 16den, a este stale je silna, tak si tehulka 🙂 ale moze sa to stat ze dve ovulky stalo sa mi to tiez 🙂 po dvojnasobnom orgazme, ale to sa stava zriedka🙂 si isto tehulka, blahozelam, napisssss
@isabella22 Hlavu hore - a tehu testik mas pozitivny?
Nie nie aj som pisala ze nebol len ovulacne bol dost často pozitivny aj doktorovi ked som šla povedal ze nic nevidi.. Nevadi snáď v do vianoc to vyjde 🙂
@isabella22
Ako to nakoniec dopadlo prosím ?
Ja sa chcem spýtať mne vysiel pozitívny alebo nie prikladám foto a de je srdiečko sme skúsili na další deň manžel už nebol doma :( snažíme sa 6mes prvé ovu testy ,druha dcéra tiež trvala rok :(ale podarilo 🥰chceme do určitého času koli jeho veku 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@isabella22 no pokial su obidve ciarky rovnako silne teoreticky by to mohlo byt aj tehu, teh. test si neskusala?