Pozitívny ovulačný test

grencikova84
28. okt 2021

Ahoj som tu nová a chcem sa poradiť zo skúsenejšími, či je môj ovulacny test pozitívny. Budem vďačná za vaše názory a rady. Ďakujem

e1i
28. okt 2021

@grencikova84 vyzerá ze ano

grencikova84
autor
28. okt 2021

ďakujem eli

tatianaba
28. okt 2021

@grencikova84 Ano, urcite je. 🙂

grencikova84
autor
28. okt 2021

ďakujem skúsim ešte zajtra či ešte bude výrazna alebo už bude slabšia.

adrbat
28. okt 2021

@grencikova84 jednoznačne áno 🙂

ailiba
28. okt 2021

@grencikova84 posledný je určite pozitívny. Krásne ti vyšiel. Smelo do tulkania😉

ailiba
28. okt 2021

@grencikova84 zajtra už bude podľa mňa slabšia, dnešný je ukazkovy

grencikova84
autor
28. okt 2021

@ailiba super , po 25 dňoch neúspešného testovania to naozaj rada počujem 😃

ailiba
28. okt 2021

@grencikova84 chceš povedať, že máš na 25.den pozitívny ovu test? No, možné to je... Záleží, aké máš cykly.

nevenka
28. okt 2021

@ailiba no ja mavam na 22.-hy, cykly 36-38. Moze byt...

ailiba
28. okt 2021

@nevenka tak áno, môže byt potom tak neskoro ovulka. Ale testik ti vyšiel fakt pekný... Sedí to. Keď sa snažíte, tak je najlepší cas😉

grencikova84
autor
28. okt 2021

@ailiba nie na 25 deň. Ja som začala testovať podľa odporúčaní na 12 deň cyklu a 25 dní stále nič furt bol negatívny až som dostala menštruáciu ale s testamie som pokračovala ďalej. A tento pozitívny vy vyšiel po menštruácii na 6 DC.

ailiba
29. okt 2021

@grencikova84 rozumiem, takže, keď si začala 12dc, tak si asi začala neskoro... A ovulku ti to ukázalo až v ďalšom cykle. Tak nabudúce vieš, že máš začať testovať skôr. Ale super, ze ovulka bola. Pekne si to pedantne znacis👍

mimi16
29. okt 2021

@grencikova84 pozerám, že ovuláciu mávaš už na 6 DC? To každý mesiac? Dosť skoro. To ja len tak, udrelo mi to do oka.

grencikova84
autor
29. okt 2021

@ailiba áno presne tak. Ďakujem 😉

grencikova84
autor
29. okt 2021

@mimi16 áno aj mňa to zaskočilo počula som že väčšinou je uprostred cyklu

grencikova84
autor
29. okt 2021

@mimi16 neviem či každý mesiac mám oči rovnako testujem len prvý mesiac

inaboh
30. okt 2021

@grencikova84 ja len navrhnem. Nemohla by si byť tehotná? Ešte z predchádzajúceho cyklu nejakým spôsobom? Ak teda testujes prvykrat tak predpokladám že nevieš kedy presne bola ovulácia predtým.Lebo máš takmer pozitívne alebo úplne pozitívne testy už viac ako 8 dní ak správne vidím, či sa mýlim? Skús testnut tehotenským.

grencikova84
autor
31. okt 2021

@inaboh ahoj možné je všetko😃 ale ja som už toľko zbytočných tehotenských testov minula že som si povedala že najskôr si urobím test až keď mi vynechá menštruáciu inak to nemá zmysel. Teraz sme sa posnazili počas ovulácie tak držte prosím palce aby to konečne vyšlo

grencikova84
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
grencikova84
autor
22. nov 2021

Prosím poraďte mi dnes mám dostať MS, ale mám len spinenie hnedá tmavá krv už druhý deň len slabučke a urobila som si ovulacny test a vyšiel takýto...

grencikova84
autor
22. nov 2021
mimi16
22. nov 2021

@grencikova84 možno tehotenstvo?

grencikova84
autor
22. nov 2021

@mimi16 tehotenský test je negatívny. Myslíš že je ovu test pozitívny?

mimi16
22. nov 2021

@grencikova84 no tento ovu test je brutal pozitívny. Nezdá sa mi to v čase očakávanej menštruácie že až takýto tmavý. Kedy si robila tehu test?

grencikova84
autor
22. nov 2021

@mimi16 v piatok som robila test, už 3 dni mám menštruačné bolesti a to ja mávam bolesti len prvých 24 hodín od nástupu menštruácie a jemné spinenie veľmi tmavou krvou čo mi je čudné. Už si sas tým stretla?

mimi16
22. nov 2021

@grencikova84 no ja som momentálne 3x tehotná ale nikdy som žiadne špinenie nemala len menzes nedošiel. Mne vyšiel test 9dpo teda ešte pred menštruáciou ale bol tam taký duch že som si myslela že je to negatívne a preto som spravila clearblue digitálny a ten ukázal 1-2 týždne.

grencikova84
autor
22. nov 2021

@mimi16 blahoželám k bábätku 💖 to je krásne. My sa snažíme o prvé dieťa takže ja vôbec nemám skúsenosť, zatiaľ sa snažím prísť na to kedy mám vlastne ovuláciu😂. Lekárka mi nasadila duphaston aby sa mi upravila nepravidelná menštruácia. Ale skúsim si kúpiť clearblue test lebo ja vidím ducha na každom teste😄😄😄

grencikova84
autor
22. nov 2021
mimi16
22. nov 2021

@grencikova84 takýto slabunký test som mala aj ja. Ja tam vidím úplne takmer neviditeľnú druhú čiarku. Veľmi Vám prajem aby sa to podarilo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre