Zdravim 🙂
Môj ovu test bol pozitívny, ale testovala som ho z ranného moču? Môžem takýto test považovať za správne pozitívny?
Vďaka za odpovede....
Testy ovulacne sa nemajú robiť s ranného moču, ideálne medzi 10-16tou a vždy v ten istý čas...
@seniv ten test ešte nie je pozitívny.
@mattkapd budem testovať ďakujem. 🙂 Aplikácia mi ukazuje, že ovulácia ešte neprebehla, ale tým sa vôbec nemôžem riadiť, keďže v mojom prípade je to vždy úplne inak ako ukazuje aplikácia. :/
@besnota presne toto som si aj ja naštudovala, že prsia začínajú bolieť po ovulácií. Preto som aj taká zmätená. Z toho, ako pozorujem moje telo by to aj tak malo sedieť, len som nespozorovala ten hlien taký zreteľný. Ako je to potom s tou bolesťou pŕs, neviete náhodou? Ak prebehla ovulka tesne predtým, ako ma začali prsia bolieť, mali by sme sa trafiť a teoreticky by som tehotná byť ostať. Ak to tak je, prsia bolieť prestanú alebo neprestanú? Alebo je to opäť veľmi individuálne? :D
@lienka.7
@lienka.7 ahoj mozem sa opytat co sa vam podarilo ci chlapcek alebo dievcatko? Lebo aj ja mam dnes vecer presne tak isto dve rovnake ciarky a my by sme chceli dievcatko a hovoria ze na dievcatko sa ma sexovat 3az4 dni pred ovulkou. My sme mali sex vcera. Tak ci este skusat aj dnes.😊 dakujem😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj. podla mna ano 🙂
Ja by som potrebovala tiez poradit. s priatelom sa snazime o babatko prvy mesiac takze v testovani som novacik. sledujem si hlien, no ako naschval sa mi prvykrat v zivote nezda ze je ho dostatok. :/ no hlien som videla dnes a aj cca 3 dni dozadu. Oba dni mi pripadal ako ten spravny hlien. Mali sme nechraneny styk vcera a tri dni dozadu. mam nepravidelny cyklus od 36 do 42 dni. od vcera ma bolia prsia (vcera zacali a dnes je to uz extrem) + bolest v podbrusku. Som teraz zmatena, ci ten test znamena, ze ovulacia uz odchadza, alebo iba prichadza? dakujem velmi pekne za pomoc a odpovede 🙂