Ahojte chcem sa spytat, 23.1.2023 posledna cervena, 8.2.vklad(KET),od 15.2. pozitivne testy kazdy den v hocijakom case do 21.2., tiez pozitivny(nie duch), dnes krv 22.2. a hodnota 5. Otazka,či je to cele passe alebo moze este hcg stupnut? Vdaka
Mas mejaky ten test odfoteny? Co za znacka? Nech nekupujeme
Žiaľ passe....
A nemohli spravit chybu v labaku? Ja len, ze kamoske spravili chybu v labaku a dosli jej vysledky, ze ma asi vaznu poruchu pecene. Nakoniec neboli jej. Test pri HCG 5 nic neukaze predsa. Test som mala pri HCG pozit od cca 1000 hcg. Ja som bola ale tehu prirodzene, len ne vzdy to vyslo. Ja len ze ci tak rychlo aj kleslo, alebo co sa deje
Nemohli to pototo v labaku? Sprav ráno ešte jeden tehu test. Kamoške sa toto stalo,skoro Infarkt...
@anjelicek26 😁
Ja by som skusila Este spravit testy, neni mozne, ze pri hcg 5 je silna ciarka, nejaky duch teoreticky, ale dve kolajnice to by potom zachytilo vsetko, aj co neni tehu
Tak toto som prekvapena aj ja. Asi fotku nejakeho testu nemas ze? Tiez by som skusila este otestovat
@avokado4 Urob si dalsi test dnes a zajtra a ak je silny, chod s tym k lekarovi.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.