Ahojte dievčatá, dokedy ste mali pozitívny tehu test po injekcií ovittrele. A mali ste ho silné pozitívny alebo len "ducha"? Vďaka za odpoveď ❤️
@martinaju áno to rátam s tým, že bude tak dlho zatiaľ mam od pichnutia len 4 dní a musela som vyskúšať ci je to pravda, 😂 a zatiaľ sa mi zdá tam ta čiarka silná, takže asi tak skoro mne z tela neodíde, niekde som čítala, že mali baby len ducha z injekcie
Ja som netestovala. Najskor som testovaka 6 den po transfere a to bol 13 den od ovitrelle. Ved testuj priebežne budeš vedieť kedy odišlo. 🙂
@martinaju áno budem asi musieť aby som aspoň vedela, samozrejme keď sa podarí tak testovať budem oficiálne ci to vyšlo až keď bude deň ms. My sme išli na to prirodzené ešte zatiaľ. Uvidíme. Celkom silné bolesti vaječníkov som aj mala teraz ešte aj dnes mam
Toto je podla mna u kazdeho individualne ako sa odbura z organizmu. Napr.ja som skusala testovat 5.ty po pichnuti a test uz bol biely.niekomu sa ale drzi dlhsie aj 12dni a viac
@marticka85po no tak to som zvedavá ako dlho to podrží v tele 🙂
Urobis test a uvidis 🤣
@marticka85po no 😂😂😂 A teraz kto ma vydržať 14 dní akože 😂
Ja by som skusila 10ty den a potom ten 14ty
ja som este na 12 ty den po ovitrelle mala ducha na teste
@marticka85po no vyskúšam určite. Uvidíme dom zvedavá teda ci to vôbec pomôže 💁♀️a ako dlho bude v tele
@valentina12345 fiha dosť.. Asi to bude aj môj prípad 😂
bola som prekvapena, ze to tak dlho drzal. ked som pozerala ako to mali ine zeny, tak 10ty den uz boli ciste.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ovitrelle vydrží v tele do 10-14 dni záleží od každej ženyy niektorá ho nemá po 7 dnich niektorá ho má aj po 16 ale to je skôr výnimka cca tých 10 dní rátaj, že to je ovitrelle