Ahojte kočky 🙂 chcem Vás poprosiť o radu...s manželom sa snažíme o bábätko krátko len 3 mesiac...používala som predtým hak, ale už 4 mesiace nie...zatiaľ sa nepošťastilo a čítala som na nete, že inofolic by mohol pomôcť...mám pravidelný cyklus 28 dňový...môžem začať používať inofolic? neovplyvní mi nejako cyklus? ďakujem srdečne za všetko rady..
@tina101 Ahoj, mne inofolic moj pravidelny cyklus nijako neovplyvnil, resp. nenarusil, cize z vlastnej skusenosti odporucam.
ked mas zdravu stravu nemusis sa pchat chemiou..strava je zaklad..a vtej zdravej strave pokracovat v tehotenstve..lepsie nez stale jest tabletky a prasky..
@popolusska Ahoj, ďakujem za radu...ak sa môžem opýtať aj sa vám to podarilo?
My sa este nesnazime 🙂 inofolic som zacala brat viac-menej preventivne a tiez kvoli drobnym polypom na maternici, ktore sa naozaj po polroku zmensili.
a este k tej "chemii", inofolic je cisty prirodny inozitol, cize vitamin skupiny B a kyselina listova je latka, ktoru telo nema sancu ani z pestrej stravy nabrat tolko, kolko je potrebuje napr. v tehotenstve, alebo ak zena vela sportuje-co je moj pripad. Ak si pozriete zlozenie-obsahuje len a len tieto 2 zlozky...
@popolusska ďakujem si zlatá 🙂
@tina101 ja som mavala pravidelny cyklus a nijako ho nezmenil. S muzom sme sa snazili skoro 3/4roka. Potom som vybrala 2balenia Inofolicu a uz som v 10tt. Drzim palce 😉
@sunflower80 ďakujem za radu a zároveň gratulujem 🙂 nech sa vám darí a ste zdravučký 🙂
Takže inofolic môžem používať aj keď som úplne zdravá, že nemám žiadne ženské problémy a mám pravidelný cyklus? Ďakujem za odpovede.
@tina101 dakujem. Snad bude vsetko ok. Pri dcerke bolo vsetko bez problemov, tak snad bude aj teraz
@sunflower80 verím, že bude...treba myslieť iba stále pozitívne 🙂 a ak môžem poprosiť o radu...môžem ho teda brať aj keď nemám žiadne ženské problémy?
@tina101 jasne, mozes. Ja som bola na tom rovnako 😉
@sunflower80 ďakujem..takže ty si mala tiež pravidelný cyklus a žiadne problémy? používanie inofolicu ti cyklus neovplyvnilo, ale dopomohlo k otehotneniu..
@tina101 ci to dopomohlo k otehotneniu, alebo to bola nahoda, to neviem, ale ano. Nemala som ziadne problemy a pravidelny cyklus
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja na tvojom mieste by som pockala 3 mesiace je sakra malo a este ked si brala HAK