Dobrý večer, píšem tu len z toho dôvodu že si už neviem pomôcť. S priateľom sme spolu už skoro 2roky a funguje to.... Lenže už vyše 2 rokov myslím na tehotenstvo ake by to bolo ako by vyzeralo to malé... Proste na všetko čo s tým súvisí. V poslednej dobe nato myslím nonstop 😖. Chcela by som poradiť ako nato prestať tak veľmi myslieť ... Nejako sa zamestnať alebo neviem som zúfalá. Bábo ešte nemôžem mať pretože by sme to mali ťažké keďže nie sme ani doma. ... Ja neviem proste keď vidím všade tehotné ženy a deti a všetko čo s tým súvisí strašne po tom túžim ... S priateľom sme sa už o tom rozprávali lenže obidvaja vieme že si ešte musíme počkať aby sme sa mali lepšie ... On momentálne nevie čo mi prebieha hlavou a neviem ako by nato zareagoval nebojím sa toho len proste som si všetkého vedomá ... Som naozaj zúfalá veľmi túžim po bábätku len teraz ho nemôžem mať ,😖😖😖
Ja som toyo mala cca pred 4 rokmi tiez. V tej dobe som sa navyse rozisla s byvalym ( po x rocnom vztahu ktory som stale zachranovala ja) ked som sa kukla na babo v parku az mi bolo do placu. Mala som vtedy 26 rokov. Takze ta uplne chapem. Novy pertner s ktorym sme sa dali do kopy po roku mal pocit ze na neho tlacim.. chcela som totiz vediet ci hypoteticky v buducnosti chce deti. Vela sme cestovali, vyletovali po slovensku aj mimo.. to ma odputalo.. na neaky cas aj ked v podvedom8 to babo bolo vzdy..
@erinne ďakujem za odpoveď ☺️ s priateľom sa určite o tom budem rozprávať v čo najkratšom čase a tak dám vedieť ako to dopadlo aj keď si myslím že povie ..že máme nato čas lebo aj tak sme mimo SK a podobné veci ... A ešte k tej praktickej...ja si o sebe myslím že už to proste moje telo a moja myseľ chce že je pripravená a proste nepotrebujem sa chodiť zabávať a podobné veci proste to asi potrebujem v podstate ani nemám chuť na nič (starnem 🤔?) ... A áno viem že príde čas keď že budem spomínať že možno skoro to bolo alebo tak ale neviem mám 21 a cítim sa už dosť vyzretá od 15tich ... Uvidím ako to bude možno ma to prejde ☺️
mas 21, uzivaj si...neries dieta,my mame 2 a neraz si povieme s manzelom ze zavidime nasim bezdetnym kamosom 😂,dieta nie je krasna foto z casopisu,ale odriekanie,sebazaprenie,neskutocna trpezlivost....a mnoho ineho. Vobec to nie je prechadzka ruzovou zahradou
@erischa1 keď sa o tom budete rozprávať tak sa ho spýtaj na časovú predstavu. Rok, dva? Aspoň sa budeš môcť tešiť. Takto to je blbé keď nemáš ani pojem kedy to príde. Zatiaľ si môžeš pozerať značky, výbavičky, mená a keď to príde tak budeš mať zoznam, sprav si kalkuláciu a odlož si na to, po čom túžiš a keď to príde, tak budeš informačne a finančne vybavená ako nik 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Odpoved c.1 - cynicka - ak potrebujes prestat mysliet na babatka, rychlo prec z tejto stranky a uz sa sem nevracaj !!!
C.2 - chapava "mamickovska" - to co tu pises, povedz priatelovi. Neviem kolko mate rokov, ake zazemie, fin.situaciu.. ale ja som za to, ze ked jedneho z paru nieco velmi trapi, ten druhy by o tom minimalne mal vediet.
C.3 - cisto prakticka - uzivaj si co mozes, kym mozes. S detmi sa da vela veci, a vela veci sa s nimi neda. Vypln svoj volny cas cimkolvek, co ta moze obohatit a zaroven ti odputa myslienky inym smerom. Uc sa novy jazyk, sportuj, cestuj.. Pridu casy, ked budes len spominat na to, ake to bolo, mat na seba cas.