Dobry den chcem sa spytat kedy je mozne otehotniet po kyretaži chceli by sme sa pokusit o babatko ma stym niekto skusenost ak ano poradte
@snehulienka8 dakujem a nebude stym problem ze by sa to opakovalo?
Podľa mňa záleží aj od toho v ktorom týždni k potratu prišlo, čím vyššie štádium tým neskôr začať, aby sa maternica zregenerovala,
@jajka186292 to nik nevie, u niekoho sa to uz nikdy neopakuje, u inej ano, vtedy su potrebne dasie vysetrenia, tak ci tak je podla mna potrebne mat kvalitneho gynekologa, ten zodpovie na otazky, drzim palce
Ja by som odpovedala inak,nie po 3 mesiacoch,to je prilis vseobecna pravda.Lekari odporucaju cakat tak dlho ako dlho trvalo tehotenstvo,aby sa maternica zregenerovala.Avsak este je dolezite ci to bol potrat kedy si podstupila aj kyret,alebo si sa vycistila sama.Ak si sa vycistila sama a tehotenstvo trvalo do 3 mesiaciv,tak sa mozete naozaj pokusat kludne aj hned dalsi cyklus.Ak si podstupila aj cistenie kyretazou,tak v tom pripade je vhodnejsie naozaj pockat 2-3 cykly aby znova zhrubla stena maternica,ktora bola zoskrabana kyretom,aby sa malo kde vajko uchytit.Ale su tu zeny,ktorym sa podarilo aj po kyrete otehotniet narocky alebo nevedomky hned najblizsi cyklus a donosili zdrave babo.Takze tak to je.Hlavne aby sa zotavilo aj srdiecko,ale po 2 potratoch chapem,ze to sa zotavi asi az dalsim tehotenstvom.Vela stastia prajem 😊❤
Ja som mala MA nejak cca v 7tt, potom som na odporúčanie gyn počkala 2-3cykly, cize pre mna 2 a ptm sme sa posnazili a chvalabohu sa hned zadarilo a teraz máme ročnú raketu ;)... Verim, ze prežívas tazke chvile, proste niekedy sa to stáva. Pokial nemate nejake zdravotne problemy, nie je vylúčené, ze nabudúce sa to podarí, ako nam ;).. drzim palce
koľký týždeň to bol? Aj sami lekári majú rôzne názory, -od mesiaca po pol roka.... nám sa to stalo niekoľkokrát a časové rozostupy boli rôzne - čiže nemalo význam to riešiť, dopadlo to zle tak či tak. Akurát keď som mala missed v 18.tt tak som dávala pol roka pozor, nakoniec som otehotnela po roku. A sú ženy ktorým sa podarí najbližší cyklus a bábo je ok...
@jajka186292 ahoj, ja som napr vo februari potratila pockali sme 3cykle a opat som otehotnela....ale bohuzial opat som vcera potratila...myslim ze je to vsetko individualne...ale treba sa poradit pri dalsom tehotenstve s gyn. ja som napr brala femibion 1 ktory mi doplnil vsetky ziviny ktore som stratila....drzim palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jajka186292 po 3 mesiacoch, skor sa neodporuca