Ahojte baby.
Minulý rok som potratila v 5tt. Presne to bolo od 30.6 do 2.7. 2021 som krvácala. Dr mi povedala že mám užívať kyselinu listovú ale nehovorila že či dlhodobo alebo len keď sa snažíme. Odvtedy ako som potratila sa nám nedarí. V decembri som bola na vyšetrení u Gynekologicky všetky výsledky mám v poriadku. Povedala že som úplne zdravá a že sa len treba snažiť. Už to bude 6mesiacov čo sa nám nedarí. 😔 Každý mesiac čakám či sa podarí. Muž chodí na turnusy čiže keď je ten jeden týždeň doma sa snažíme každý deň. Užívame si to a sanazim sa nemyslieť na to. Chcem sa spýtať kyselinu listovú mám užívať každý deň aj keď mám menzes? Ako sa vám podarilo otehotnieť? Ďakujem za každú radu ❤️ prajem krásny víkend ❤️
Mne sa stalo to iste v 2014. 2r snaženia a nič. Tiež som sklamanie každý mesiac oplakala. Tiež obaja zdraví. Uz som to nedávala, tak sme šli na IVF. Vyšlo to na 1x, syn sa narodil v 2016. 2019 pribudla dcéra, ta už prišla sama.
Drž sa!
@lotitka sex kazdy druhy den ,nam sa tak zadarilo,drzim palce. Proste to prislo ,sice ja z otehotnenim nemam problem,4dietatko cakam🥰
@lotitka mala som aj biochemicke tehu v auguste a hned po tom som zas otehotnela
@lotitka kazdy den nie je dobre sa snazit,kazdy druhy,treti den😉
Alchemykovy čaj a veľmi častý sex 🙂
@lotitka môžete mi prosím odfotiť ktorý čaj presne ste pili aj tu kyselinu listovú
@natalia1997 tento užívam v DM som ho kúpila 😊
@lotitka a ešte mi môžete odfotit ktorú presne kyselinu listovú?
@lotitka gratulujem! Caj uz nepi teraz, nasad si tehotenske vitaminy a popros dr. Aby ti predpisala progesteron. Drzim palce!
@natalia1997 túto mi odporučila dr. 😊
@lotitka po koľko vám pomohol čajík?
@natalia1997 čaj som začala piť 24.1 každý deň 2x ráno a večer 😊 teraz mi meškajú už 5 dní na teste stále slába viditeľná čiarka
@lotitka treba zájsť lekárovi,ten to potrvdi najistejšie. Ale gratulujeme ti všetky ♥️♥️♥️♥️♥️
Ahoj, som v takej situácii ako ty. Prosím, ako si vtedy dopadla ohľadne tehotenstva? 🙏🏼
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lotitka mne sa stalo v roku 2016 presne to isté,a od vtedy sa nedarí. Takže vedela by som o Tom rozprávat hodiny