Maminy mam 3 deti, a chceli sme s manzelom stvrte dietatko, ale mala som MA , pred par rokmi anembryomolu, gynekolog ma poslal na hematologiu. Vysetrenia ok, ale z tade ma poslali zase na genetiku a imumologiu. Chcem sa opytat mohol nastat po 6 rokoch problem? Co sa tyka genetiky a imunologie? Ze by si zacalo moje telo vytvarat protilatky proti spermiam? /neviem presne, tak nejako mi to bolo povedane/.
Nemusi byt ziadny problem MA je bežna vec može sa stat každej asi Nebolo nieco geneticky ok a priroda sa o to postarala netrap sa a v klude sa dnažte dalej
@cherry1981 Ahoj, no asi takto lekari sa zhoduju ze pri missed abort drobcek nema spravny pocet chromozomov podla zdroja https://www.healthline.com/health/pregnancy/mis... . Maticka priroda sa stara aby sme mali zdrave babatka, aj ked to znie troska kruto. tiez som si tym presla.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@cherry1981 z genetickeho hladiska. Podla mna nie genetika je dana.. Ale imunita sa stale meni. Tak tam problem byt moze ako aj u mna no nie protilatkach ale v cytokinoch. No moze to byt aj nahoda.