Ahojte, dnes som bola u gynekológa,posledná menštruácia 25.10 a som v 5tt podľa sona,že posunutá ovulácia..máte skúsenosti? Ja mám pravidelný cyklus,nerozumiem tomu keď sme sa s partnerom snažili v období ovulacie-resp keď som si myslela že ju mám a potom sme sex nemali🤣🙄🙈tak nerozumiem tomu..že ako to potom vyšlo s tým oplodnení..nech to rátam jak chcem stále mi vychádza ovulka 7-8.11 ale sono hovorí niečo iné..vysvetlenie?
@ninka99865 ako si to zistila? Ja o Tom počujem prvykrat,vždy som sa spoliehala na cyklus..je to tak každý mesiac? Nemohol sa doktor mýliť myslíš?
@daisy92 a ty si si merala BT alebo robila ovu testy že vieš že si mala inokedy? A po tých podľa teba plodných dňoch ste už styk nemali?
Telo nieje stroj a vždy aj pri ultra pravidelnom cykle sa môže stať že sa niekedy posunie alebo vynechá..
ja si meriam BT spolu s ovu testami keďže ju mám hore dole podľa toho viem..
@ninka99865 ahojte a ako to je ked mám už 4 deň pozitívny ovu test? Testovala som okolo obeda a večer a stále pozitívny 🤷♀️
@zubrienkazabka a nemôžeš byt tehu?
@ninka99865 necítim sa vôbec tehotno 🙂 a nemyslím si keďže pri nepravidelnej menštruácii a tak dlhým cyklom ako doktorka hovorila že je to málo pravdepodobné....uvidíme 15.12 idem na prehliadku tak počkám ale takéto som nemala že 4 dni pozitívny test max 2 dni
@ninka99865 práveže ja som mala mať 8.11 podľa kalendára,podľa cyklu aj som cítila,že ju mám. No a na základe sona doktor povedal,že niesom v ,6tt ale v 5tt,takže som musela mať posunutú ovuláciu,ale aj tak tomu stále nerozumiem ..nemôže to bábo len byť také malé,že sa to tak zo začiatku javí? Ja mávam dokonca aj cyklus pravidelný..
@zubrienkazabka to je naozaj zvláštne, nikdy som sa nestretla s tým,že tie testy by boli pozitívne 4dni🤔
@daisy92 pôjdem si dnes ešte kúpiť ovu test a uvidim co to ukáže dnes
@daisy92 toto sú moje od stredy do dnes
@zubrienkazabka 😅😅 a ktorý DC vlastne si? Ja by som skúsila tehotenský….
@ninka99865 dnes som 33 dc mávam nepravidelný cyklus naposledy som mala 42 a tehotensky bol dnes negatívny
@zubrienkazabka a nemáš pco? Tam som čítala že môže ukazovať dlhšie pozitívny.. BT nemerias?
@ninka99865 pco nemám a bazalku s nemeriam
@zubrienkazabka mne to príde akoby si stále mala ovulku ale to je blbosť nejaká😀🤔
@daisy92 zajtra idem k lekárke o 12:15 tak uvidíme čo mi na to poviem potom ti napíšem
@daisy92 možno mi povie že to len náhodou možno mi hrabe dnes som si už nerobila len ma brucho bolí a kríže tak uvidíme či mi už ovulka skončila alebo co sa tam deje
@daisy92 bola som u doktorky že vraj ovulacia este neprebehla že tam mám 2 vajíčka čo nepraskli ani neveda povedať kedy by to asi mohlo byť....a k tým testom že im neverí...takže tak
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja mávam len posunutú 🤷♀️