Ahojte. Chcem sa spýtať z je nejaká reálna šanca, žeby sa zadarilo ak bola ovu na 11.dc a nechránený 8 DC cca o pol noci? Hneď ráno 9dc som mala plodný hlien.
Nesnažíme sa, meriam si BT, a zvyknem mávať ovu okolo 15dc, raz sa stalo že bola na 13, takže na táto skorá celkom prekvapila a zrazu je to celkom blízko.. aktuálne som len 4dpo a tých 10 dní čakania na MS mi zrazu príde ako večnosť 🤦
Viem že mi ostáva jediné, len čakať, ale skôr ma zaujíma či je to reálna možnosť alebo len "učebnicova" že spermie tak dlho vydržia. Ďakujem za každú odpoveď.
@ninka99865 áno, o tomto tiež viem, keď sú ideálne podmienky..mňa celkom vystrašil ten plodný hlien ktorý som mala hneď deň po, nezvyknem už mávať hlien takto viditeľný ( mýlim na wc po utreti) väčšinou sa drží už len pri krčku tak kt vie od kedy tam bol 🤦 a od toho 10 sa zmenil na zakaleny, hustejší a ťahavý
Ano je, my sme si s muzom povedali, ze skusime, ale ovu sme netrafili, iba asi 2 dni pred a den po a teraz neviem, z ktoreho sa nakoniec zadarilo 😂
@pukina :D my už máme doma dvoch chalanov, akože stále zvažujeme že si dáme aj tretie, možno to dievčatko by vyšlo, ale toto je celkom nečakane, a vlastne ani neviem či to mám rátať ako 3 alebo 4 dní pred ovu 😂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prežijú 2-3 dni, v úplne dokonalých podmienkach aj 5 dni, ale to si myslím že je skôr výnimočne