Posunula sa mi ovulácia?

lenka1801
29. apr 2024

Ahojte,
ja mám jednu otázku, pretože sa tomu moc nerozumiem. V skratke 20.3. som mala kyret, zamlčaný potrat, 14.4. mi prišla ms ale trvala až 7 dní (inak mávam 4dni), ovuláciu mávam vždy okolo 12-14teho dňa. Teraz by ma iba zaujímalo keď som mala ms dlhšie, ovulácia sa posunie alebo dĺžka menštruácie nemá na to vplyv? Tento mesiac som si neni tým moc istá kedy bola, pretože bolesti mám teraz silnejšie aj pri menštruácii a pri ovu(teda ak to bola ovu) . Najlepšie ak to mal niekto podobne 🙂 Ďakujem

ms_green
29. apr 2024

V tvojom prípade by som asi išla podľa ovulačných testov. Keď sme sa pokúšali o druhé, bola som "presvedčená" že viem, kedy mám ovuláciu. Mávala som bolesti atď a až keď sa nám nedarilo, tak som začala testovať a zistila som, že to vôbec nemuselo byť z ovulácie. Plus teraz máš podľa mňa dosť rozhádzaný cyklus, telo sa ešte dáva dokopy z kyretu.

lenka1801
autor
29. apr 2024

@ms_green ďakujem za odpoveď ale skôr ma zaujíma či má vplyv dĺžka menštruácie na ovuláciu. Mávam menštruačný cyklus kratší... inak vždy viem kedy mám cca ovu, len teraz som si neni istá.

ssizk
29. apr 2024

@lenka1801 nie, dlzka menstruacie nema vplyv na ovu. Vajicko dozrieva uz pocas ms.

lenka1801
autor
29. apr 2024

@ssizk ďakujem pekne 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre