Poraďte modlitbu za počatie dieťaťa

25. apr 2021

Peknú nedeľu žienky,
Poradili by ste mi modlitbu za počatie dieťaťa?
Možno s ktorou mate vy skúsenosť ..
Ďakujem Vám ♥️

michaelapeller
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
25. apr 2021

je tu skupina veriacich mamičiek.... v utorok si dávajú modlitbu tu na MK.... napíš im...

olivia1425
25. apr 2021

@michaelapeller 🤦‍♀️asi to malo byt vtipne ....

kikaaa444
25. apr 2021

@michaelapeller ak si chcela byt vtipná tak ti to nevyšlo .. skôr si sa krásne strápnila tvojim duchaplným komentom🤷🏽‍♀️

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
25. apr 2021

Nechcem ti brat iluzie, ale keby taka existovala,asi by neexistovali centra asistovanej reprodukcie. Mame v rodine silne veriaci par, modlia sa o 106, aj ich rodicia s nimi a su bezdetni uz 10r. Ked to ma prist,pride.

katkamatka7
25. apr 2021

Zo srdca. Z hĺbky duše. Bez podkladu, vzoru,imitácie, ale taká, čo sa priamo prihovára.

snowflake07
25. apr 2021
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
casavina
25. apr 2021

@michaelapeller asi si otehotnela hneď inak by si nenapísala takúto stupídnost...veľa šťastia v živote a keď nevieš pomôcť tak nereaguj lebo sa zbytočne strapnujes..

janai1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikulienkadd
25. apr 2021

Ahoj,skús si zadať do Google sv.Gerard Majella alebo sv.Dominik Savio. Kto neverí, nemusí. Aj tam,kde je to ľudsky nemožné, je Bohu všetko možné. 🙏 Prajem veľa šťastia na tvojej ceste!

lampaska
25. apr 2021

Modlitba nie je nejaké čarovné zaklínadlo, z ktorých niektoré fungujú viac ako iné. Boh ani nepotrebuje tvoje modlitby, chce teba, tvoje srdce...Modlitba je iba prostriedok ako sa k nemu priblížiť. Iba porozprávaj Bohu všetko, čo ťa trápi, o čom snívaš, čo ťa teší a všetko mu odovzdaj s tým, že On sám sa najlepšie postará v ten najlepší čas, lebo pre teba vysníval ten najlepší život, aký by si si ani sama nevysnívala, iba mu ver 🙂.

slecnazkosic
25. apr 2021

@michaelapeller 😄😄😄👍

casavina
25. apr 2021

Ja už ho neprosím, po 9 rokoch už len ďakujem za pekné manželstvo a úžasného muža...Boh vie čo robí... Viem že sa to číta zle, najmä ak túžba je veľká ale ver, modlí sa, dakuj a uvidíš malý anjelik priletí ♥️🍀🙏

veronikaa006
25. apr 2021

Ó, dobrý svätý Gerard, mocný orodovník pred Bohom,
ty aj v našej dobe sa prihováraš o zázraky.
Vzývam ťa a hľadám tvoju pomoc.
Ty si na zemi vždy plnil Božie plány, pomôž mi,
aby som aj ja vždy hľadala a plnila svätú Božiu vôľu.
Pros Pána života, od ktorého pochádza každé otcovstvo,
aby ma urobil plodnou, aby som mohla Bohu vychovať deti
v tomto živote a dedičov jeho slávneho kráľovstva
v budúcom svete. Amen.
Pompejsku novénu sa môžeš modliť ale tá je dlhšia

michaelapeller
25. apr 2021

@olivia1425
@kikaaa444
@snowflake07
@casavina

Modlim sa za vás 🙏🏽

alexandra2010
25. apr 2021

@casavina pekne

zuzubb007
25. apr 2021

veru len sa všetci modlite, to pomôže :D

alexandra2010
25. apr 2021

@veronikaa006 zrela a normalna odpoved. Si dobra dusa.

marseillefan
25. apr 2021

1. Najlepšia modlitba je kriťať "Ó, bože" poča sexu :D
2. Keby sa na počatie bolo treba modliť, tak by ateisti boli bezdetní.
3. Modlitba je rozhovor s Bohom... vôbec nemusí mať nejakú predpísanú podobu, ktorá je napísaná v modlitebnej knižke. Ak sa chceš modliť, kľudne sa môžeš modliť vlastnými slovami.

hivanik
25. apr 2021

https://modlitba.sk/?p=13869

Odporúčam sv.Gerard a sv. Rita

artemislix
25. apr 2021

aj ja som sa modlila k sv. Gerardovi. Pomohlo nám síce centrum, ale zas nie každému vyjde prvé IVF. Takže verím, že ma vypočuli a spolu s vesmírom mi splnili moje prianie. Už len nech sa narodí zdravá, šťastná a krásna.
Ta slečna, ktorá tu komentovala, že ona sa vyspala s mužom a už bolo, Ú-BO-HE. Zrejme aj tvoj život je tak úbohý a smutný, že si musíš podjebnut do zúfalej ženy v takej konverzácii..
Autorke prajem veľa šťastia, skus si pozrieť aj film Tajomstvo a ver, že to čo si praješ, si pritiahnes k sebe ✊

artemislix
25. apr 2021

celkovo mi je smutno z tých debilnych otázok, "a vy kedy budete mat dieťa?" "strieľate slepými?" "neviete ako sa robia deti?".. ľudia vy ste poniektorí tak dementni, že si neuvedomujete, že nie každému stačí skočiť na striekajúci penis a už je dieťa? niekto, kto je už zúfalý, sa chce prihovoriť k Bohu aj peknou modlitbou. Nevidím nič zlé na tej otázke, ale slečne/pani @michaela neviem aká, prajem nech sa jej mozgové bunky prebudia k svetu. tupelo

angel993
25. apr 2021

Ženy prosím Vás nevysmievajte sa z veriacich. Ak sa ťa táto téma netýka, tak ju jednoducho preskoč. Autorka dala konkrétnu otázku, nepýta sa na váš názor.

sszuzu8
25. apr 2021

Pomodli sa od srdca. Boh počúva... ❤️ Nezáleží na formulácii slov ale na túžbe v srdci

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xena0
25. apr 2021

@michaelapeller ty si riadna krava

xena0
25. apr 2021

@marseillefan ďalší tupec...

july0
25. apr 2021

možno by som ti poradila kľudne sa pomodli ale nám sa zadarilo až keď sme to absolútne neriešili, vypustili z hlavy.. možno je lepšie nesiliť

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre