Myslim na podporu otehotnenia..
Neviem najst nijaky komplexny clanok o potrebnych vitaminoch a, mineraloch a tiez ze v akom mnozstve..
Ak mi viete poradit budem velmi vdacna a, tiez ak viete to iste pre muza.
Dakujem
@nikusiak9 ano ale ked sa nedari?
@danielkadandy tak vitaminy mas bezne v jedlach vo vacsich mnozstvach ako prave takto jedene takze ti to moc nepomoze. Skor vysetrenia
@danielkadandy Tak ide o to, koľko sa už aktívne snažíte. Bo tu už boli aj články, kde vypisovali "zúfalé" snažilky už po 3 neúspešných mesiacoch... Ale bežne lekári tvrdia, že ak sa nepodarí za 1 rok snaženia, tak už treba spozornieť, že môže byť niekde problém...
Ale k tvojej otázke. Mne v lekárni poradil jeden pán, aby som skúsila vitex jahňaci. Prečítaj si o ňom napr. tu:
https://www.otehotnenie.sk/bylinne-extrakty-pre...
A ešte, keď sa snažíte, užívaj aj kyselinu listovú, nie je síce na podporu otehotnenia, ale ak by si otehotnela, aby sa predišlo hlavne razštepom... tiež prečítaj na internete.
@danielkadandy kvoli babu hlavne kyselinu listovu. kvoli otehotneniu - ja som brala inofolic.
@danielkadandy Femibion neslúži na podporu otehotnenia, ani žiadne iné vitamíny. Slúžia na to, aby vyvíjajúce sa bábätko malo všetky potrebné živiny. Ale ak máš problém otehotnieť, žiadny vitamín Ti v tom nepomôže.
ako už písali vyssie, vyvazena strava ...vela, vela zelenej zeleninky.. ta ma najviac kyseliny listovej... nam to pomohlo po 10 mesiacoch intenzivneho snazenia..
@danielkadandy ja som skusila inofolic combi ale neskutocne mi predlzil cyklus,mavam nepravidelnu menstruaciu cely zivot ale pri inofolicu combi som mala 40-45dnovy cyklus.Samozrejme som ho prestala uzivat a teraz skusam Pinkfertil pre zeny. Bluefertil kupim muzovi ak sa nam nebude darit.kupovala som na stranke www.otehotnenie.sk
kyselinu listovu
Nemyslim si, ze priberanie je skrz toho doplnku. B-vitaminy podporuju chut do jedla, takze jedine tym, ze by to bolo sposobene. Ale B vitaminy potrebuje, zrovna napriklad B12 je potrebny, dokonca si dovolim povedat, ze zivotne dolezite pre babatko, ked zostanes tehotna. Lebo nedostatok toho vitaminu moze mat za nasledok napriklad predcasny porod, nizku porodnu vahu a pod ☹ Mne viac napriklad vyhovovalo, ekd som mohla brat jednu tabletku, kapsulu a mala som tam vsetko 🙂
dobrý deň mam dcerku jednu ktorá má už 3 rocki a snažím sa otehotnieť už 2 roki vedel by mi niekto poradiť??
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@danielkadandy ziadne staci vyvazena strava.