Poraďte dulu

sandrus213
22. feb 2016

Hľadám dulu, ktorá ma bude sprevádzať celým priebehom tehotenstva (čoskoro k nám už dúfam dieťatko príde). Ženu, ktorá mi bude robiť vyšetrenia hmatom a sluchom, diskutovať so mnou o rôznych alternatívach, meditovať, pomáhať. Ženu, ktorá mňa aj môjho muža pripraví na prirodzený pôrod doma a pomôže nám pri ňom. Ženu, ktorá trošku pozná bylinky, aromaterapiu, zaoberá sa liečivými energiami a na ktorú sa budem môcť s čímkoľvek obrátiť. Ženu, ktorá mi bude dodávať silu, ukáže mi prospešné cviky a prežije s nami najkrajší deň nášho života.

Ak je niektorá z Vás dula a miluje svoje poslanie, prosím, dajte mi na Vás kontakt! Cítim, že niekedy v lete otehotniem a chcem si byť istá, že budem mať pri sebe ženu, ktorá mi vo všetkom pomôže. Ak máte za sebou tehotenstvo a pôrod doma s dulou, ktorá bola výnimočná, dajte mi o nej prosím vedieť.

Verím, že nájdem tú našu.

Ďakujem!

janinah
22. feb 2016

najprv si zisti právomoci duly,pôrod doma k nim určite nepatrí....

sandrus213
autor
22. feb 2016

Viem, že nie.

moni244
22. feb 2016

@sandrus213 co tvoja tema, to perlicka, cize v jednej teme gynekolog, teraz dula a v dalsej pediater, vsak? A to este ani tehotna nie si

sandrus213
autor
22. feb 2016

Prosím neútočte. Hľadám ľudí, ktorí majú rovnaký pohľad ako ja. Ak mi viete nejakú dulu poradiť, poraďte. Ak nie, neraďte. Ďakujem.

janinah
22. feb 2016

@sandrus213 neútočíme,len radíme.ak takú "dulu" nájdeš,tak to bude nejaká špekulantka,lebo to čo si spísala nie je v kompetencii duly...

moni244
22. feb 2016

@sandrus213 neutocim, len sa mi rozum zastavuje nad timto hazardovanim

bonaqa2013
22. feb 2016

počkaj ty už hĺadáš dulu a ešte nie si ani tehu? troška skoro.... 😉 😉 a zápis do MŠ ešte neriešiš?????

lanugo
22. feb 2016

"Citim, ze niekedy v lete otehotniem"🙂)))))) sa pokadim z toho! A pohyby uz citis?:-0

gladys_07
22. feb 2016

ty uz teraz citis, ze o polroka otehotnies? Moje vajecniky mi vedia predpovedat max tak menzes o tri dni....
asi zmenim gynekologa

bobulazelena
23. feb 2016

@lanugo urcite jej to predpovedala vestica ebo jej to oznamili anieli, s ktorymi komunikuje.
Inak ako sa vysetruje sluchom?

bobulazelena
23. feb 2016

@lanugo *anjeli

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre