Hľadám dulu, ktorá ma bude sprevádzať celým priebehom tehotenstva (čoskoro k nám už dúfam dieťatko príde). Ženu, ktorá mi bude robiť vyšetrenia hmatom a sluchom, diskutovať so mnou o rôznych alternatívach, meditovať, pomáhať. Ženu, ktorá mňa aj môjho muža pripraví na prirodzený pôrod doma a pomôže nám pri ňom. Ženu, ktorá trošku pozná bylinky, aromaterapiu, zaoberá sa liečivými energiami a na ktorú sa budem môcť s čímkoľvek obrátiť. Ženu, ktorá mi bude dodávať silu, ukáže mi prospešné cviky a prežije s nami najkrajší deň nášho života.
Ak je niektorá z Vás dula a miluje svoje poslanie, prosím, dajte mi na Vás kontakt! Cítim, že niekedy v lete otehotniem a chcem si byť istá, že budem mať pri sebe ženu, ktorá mi vo všetkom pomôže. Ak máte za sebou tehotenstvo a pôrod doma s dulou, ktorá bola výnimočná, dajte mi o nej prosím vedieť.
Verím, že nájdem tú našu.
Ďakujem!
Viem, že nie.
@sandrus213 co tvoja tema, to perlicka, cize v jednej teme gynekolog, teraz dula a v dalsej pediater, vsak? A to este ani tehotna nie si
Prosím neútočte. Hľadám ľudí, ktorí majú rovnaký pohľad ako ja. Ak mi viete nejakú dulu poradiť, poraďte. Ak nie, neraďte. Ďakujem.
@sandrus213 neútočíme,len radíme.ak takú "dulu" nájdeš,tak to bude nejaká špekulantka,lebo to čo si spísala nie je v kompetencii duly...
@sandrus213 neutocim, len sa mi rozum zastavuje nad timto hazardovanim
počkaj ty už hĺadáš dulu a ešte nie si ani tehu? troška skoro.... 😉 😉 a zápis do MŠ ešte neriešiš?????
"Citim, ze niekedy v lete otehotniem"🙂)))))) sa pokadim z toho! A pohyby uz citis?:-0
ty uz teraz citis, ze o polroka otehotnies? Moje vajecniky mi vedia predpovedat max tak menzes o tri dni....
asi zmenim gynekologa
@lanugo urcite jej to predpovedala vestica ebo jej to oznamili anieli, s ktorymi komunikuje.
Inak ako sa vysetruje sluchom?
@lanugo *anjeli
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
najprv si zisti právomoci duly,pôrod doma k nim určite nepatrí....