Zdravím vás 🤰,
dievcence chcela by som sa informovat ci vám pomohli nejake babske recepty na otehotnenie?nakolko sa po svadbe od juna pokusame.Nasadila som si inofolic ale len pred pár dňami nakolko som citala o nom dobre recenzie a popijam alchemilkový cajík.Za vsetky skusenosti a rady budem povdacna dakujem ❤
@diaalex Ďakujem 🙂
3tema?
Prve dve zmazane...
Btw nerob si dieta, ked s tym priatel nesuhlasi
@veronikaszabova a podla čoho viete že to bola ona s touto témou?
ja som žiadnu tému nepísala prvý krát som sem pridala nejaký príspevok 🙂 a naozaj prosím o normálne rady som dospelá žena,ktorej sa jednoducho nedarí s manželom otehotnieť to chcem až tak vela aby som sa informovala o normálnych veciach?
@romanatrnavska lebo to bolo uplne to iste, len ze priatel si dava pozor, dieta nechce - otazka bola ako najlepsie neplanovane otehotniet. Ze si nasadila inofolik, pije alchemilku. Po 2komentoch tema zmazana. Potom dala toto, ale pod svojim nickom, hned to zmazala. A teraz toto
@veronikaszabova jaaaj a možno to ani nie je ta istá osoba len nejaká náhoda 🤷🏻♀️ lebo rovnaké témy sú tu denno denne
urcite by som nepridava nezmyselny prispevok,kde je napisane ze si priatel dava pozor ked sa od svadby snazime o dieta !
Tribulus Terrestris toto je síce pre mužov akože manžel to bral nie síce kvôli tomu co vy potrebujete ale kvôli cvičeniu ale ináč je to zevraj dobre na spermie a podobne neviem skúste si prečítať o tom 🙂 (ja by som aj poradila rada pre vás ale nám sa prvé podarilo na prvú supu a druhe na druhý krát asi čiže ja som nebrala nič co by som poradila 🙂)
@veronikaszabova táto má manžela už, nie priatela...
@romanatrnavska a dá sa to kupit normalne v lekarni? 🙂 pozriem na nete poprecitujem dakujem velmi pekne
On si to cez internet kupoval nejakú športovú stránku ci také niečo 🙂 cize je to voľno predajne určite
ja som brala inofolic, manžel folandrol, dá sa kúpiť za zvýhodnenú cenu presne takýto partnerský balíček inofolic+folandrol, my sme to brali už mesiac pred tým ako sme sa snažili o bábätko a podarilo sa nám hneď na prvý pokus. Neviem či na to malo vplyv práve to, ale určite by som skúsila 🙂
@mar_tina9 vážne ? 🙂 Ďakujem za radu som rada,že vám to vyšlo hned na 1x
Nasad si kyselinu listovu a odsleduj si presne ovulaciu. To je jediný spoľahlivý recept na otehotnenie(obe tehu na prvýkrát).
@lula313 Ďakujem za radu tu kyselinu listovu obsahuje aj ten inofolic takze 🙂 snad to bude stacit
No hlavne si vytestuj/odsleduj ovulaciu.. kamoska dva roky nemôže otehotnieť, berie 1000 rôznych preparátov a teraz z nej vypadlo, že ona ani nevie, kedy má ovulkua to chodili po všelijakých vyšetreniach a obaja sú zdravi
Ta kyselina listova aj podporuje sama o sebe otehotnenie okrem toho, ze posobi proti vyvojovym vadam?
Ja som otehotnela v prvy mesiac brania inofolicu 🙂 neviem ci to bolo tym alebo tym ze mi lekar prvy mesiac sledoval ovulaciu 🙂
@bbebe 🙂 super to ma len potesilo
@system nepouzivam facebook 🙂 mozes mi prosim napisat sukromnu spravu aj tu 🙂 ?
Ahoj, tak ja mam skusenost s Femibionom, ten je fajn aj pri samotnom snazeni sa o dietatko, pretoze da telu to, co dieta potrebuje. Aby mohol novy zivot v tebe vzniknut 🙂
Mnoho zien aj v dnesnej dobe vitaminy podcenuje, ale mne sa potvrdilo na vlastnej kozi, ze su podstatne, samozrejme, ze ak sa dlhodobo nedari, tak je dobre sa o tom poradit aj s gyn, ze ci nejako vysetrenia a podobne 🙂
Žeby najlepší recept na tehotenstvo bol nechránený sex?? Funguje to tak už veľa rokov tak skus 😁
@mar_tina9 ahoj ak sa smiem opýtať koľko sáčkov ste pili alebo ako dlho a ako ste otehotneli ako ste sa milovali keď ste to používala a pomohli vážne ? Ďakujem snažíme sa aj my o bábo 😢, koľko ste sa vy snažili ?
@lula313 môžte mi prosím vás poradiť ako sledovať otestovať to ja tiež nevjem vôbec lebo mám nepravidelnu ms dakujeeeem
@marylinmary mohli by ste mi dať tú foto z tej krabice febion čo ste používala skúsim
Snažíme sa spratnerom o dieťa už 2roky ale vôbec sa nám nedarí prosím mohli by ste nám poradiť ďakujem
@leonagaborova A prstíkovú metódu ste skúšali?Pozri viac na google.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Začala som brat femibion a manžel zvýšil príjem vitamínu B, C a E a do mesiaca sa podarilo 🙂 dovtedy pól roka nič