Poradil by mi niekto ohľadom ovulácie?

31. máj 2024

26, 27 sme mali nechraneny styk a presne v tieto dni som mala aj to co sa nazývame plodny hlien. Bol číry až na niekoľko centimetrov a naťahoval sa medzi prstami. Testovala som ovu pasikmi od 26 až do dnes do 31, a nezachytila som ani jeden pozitívny ovu test, ta druhabola dosť viditeľná ale nikdy nie rpvnako silna ani silnejsia. Všimla som si ze vytok sa mi dnes zmenil skôr na taky vodovy. No absolutne neviem kde sa nachádzam. Ci ovulacia prebehla, neprebehla alebo ešte len prebehne. Viem, že nikto nema vestecku gulu a všetko tu sú len naše dohady. Ale aj to patrí na modrého koná. Vopred vďaka za skúsenosti.

gaia14
31. máj 2024

Ak si chces byt takto ista, treba pridat aj meranie teploty, ta spatne potvrdi ci ovu prebehla alebo nie. Ovulacne testy mozno skusit robit aj v roznych castiach dna, nie len vtedy ako hovori navod, ja som napriklad mavala velke vyplavenie hormonov ku veceru, doobeda by som to nikdy nezachytila.

joesvk
31. máj 2024

Zapíš si niekde termín kedy si myslíš, že bola ovulácia. Ak dôjde menzes o takých 12-16 dní, tak pravdepodobne si ju trafila.
Keď menzes o týždeň, tak to znamená, že si ju nepozorovala.

joesvk
31. máj 2024

A ešte jedna vec. Ak si pozerala hlien po styku, tak si sa mohla pomýliť-lebo spermatický hlien,ktorý v tebe ostal po styku-ťa môže oklamať-vyzerá ako ovulačný hlien-tiež je naťahovací atď...

ivana3111
31. máj 2024

Bez potvrdenia vzostupu teploty ťažko zistíš, ci si ozaj ovulovala, ja som počas cyklov mávala za jeden cyklus aj 3x v priebehu napr. 40 dní takéto plodné hlieny ale až teplota mi reálne potvrdila, že ovulácia už prebehla. Možno sa telo snažilo ovulovat ale vajíčko neuvoľnilo.

majulka098
1. jún 2024

Po ovulácii je buď sucho alebo krémový hlien, vodový ešte môže byť plodný, resp je pred ovuláciou

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre