Pomôžu nohy vyložené hore k otehotneniu?

kittykiller
19. mar 2012

Ahojte kocky 🙂
mam na vas taku otazku. chceme mat s priatelom babo a snazime sa roznymi moznymi sposobmi. tak mam taku otazku : myslite si ze po sexe pomoze ak si vylozim nohy hore alebo je to hlupost? citala som uz rozne clanky o tom ze je to pravda i o tom ze je to klamstvo. tak budem rada ak mi poadite. ako ste to robili vy? 🙂

sisaha
19. mar 2012

@kittykiller 😀 podla mna hlupost 😀. ja som paradoxne otehotnela, ked som bola ja hore 😉

chalim
19. mar 2012

@kittykiller každopádne ti nikto na 100% túto teóriu nepotvrdí .... ja som ju praktizovala hneď pri prvom snažení a ostala som tehu (nevyšlo to, ale z iných príčin) a potom som to už nerobila a otehotnela som na 4 cyklus .... ale skôr si myslím, že to bola iba náhoda 😀

kittykiller
autor
19. mar 2012

@sisaha 🙂 dik aj ja som vacsinou hore ked sa urobi 🙂 a po akej dobe sa ti podarilo otehotniet?

simcab
19. mar 2012

my sme to praktizovali, a veru podarilo sa 🙂 ale ktovie či to niečomu dopomohlo.. 😨

lucinocka
19. mar 2012

@kittykiller my sme drzali 9 mesiacov a na dalsie 7 mesiacov..a 2xsme otehu v tej najnevhodnejsej polohe, ked nebolo cas drzat nohy, lebo sme sa niekde ponahlali:D takze ja tomu moc neverim:D i ked som poctivo odkrvovala nohy po kazdom sexe:D

lucka1987
19. mar 2012

@kittykiller no doporucujem mat nohy hore aspon pol hodinu.. mimochodom urcite je to velmi eroticke a povzbudzuje to mm k dalsiemu kolu.... dalej je fajn, ked sa aj stojka urobi.... len aby si si moc nepoblizila.. sexuj zasadne na misionara. a celu noc najlepsie ked ani nejdes na vecko... 😀 😀 😀 😀

prepac som vtipkovala..... urcite to s tym nema nic spolocne... spermie su vystrieknute takou velkou rychlostou ze bud vnikne do vajicka alebo nevnikne.. to ci mas potom nohy vylozene alebo nemas na to vplyv nema... my sme sa s mm snazili rok a pol.. a tiez otehotnela som ked sme sa ani nesnazili.. a ja som bola hore... 😀

lenuska20
19. mar 2012

tak ja som nohy hore dávala a nepomáhalo 😀 a otehu som až ked som mala od dokiho presne potrvdené, kedy sa máme snažiť a vyšlo to 🙂

kittykiller
autor
19. mar 2012

diky kocky 🙂 🙂 🙂 🙂

kawasaki17
19. mar 2012

mna ani nikdy nic take robit nenapadlo, vlastne som o tom este ani nepocula, teraz prvy krat 😉

monhla
19. mar 2012

Podľa mňa je to tak ako písala lucka1987. Ale určite Ti "neuškodí" ak si nohy vyložíš hore - najlepšie však tak 7 - 8 mesiacov potom. Uvidíš, že vtedy to oceníš viac 😀 😀 😀. Inak prajem veľa úspechov. Nám 1. tehu prišlo vtedy, keď sme sa na snaženie vykašlali, pretože sme mali veľa starostí so stavbou domu a na chvíľu sme "zabudli na snaženie."

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre