ahojte ja by som od vas potrebovala poradit alebo skor sa opytat,plodne dni si sama bohuzial neviem vypocitat a po babatku velmi tuzime mohli by ste mi prosim vas poradit kedy by som mala byt v plodnych dnoch?posledny menzes som mala 24.1-30.1 a nechr.poh. styk s priatelom sme mali 3.2,5.2,6.2,8.2 mohla by som byt v tej dobe v plodnych dnoch?a aka je sanca na otehotnenie dakujem za odpovede
Ahoj, hodila som Ti to do tehotenskej kalkulačky a vyšlo mi že približný dátum otehotnenia bolo okolo 6.2.... čiže teoreticky, niečo sa mohlo podariť 😉
Ono, plodné dni nastávajú približne okolo 11-14 dňa od začiatku cyklu, plus mínus.... záleží od dĺžky cyklu a tak...
A sú aj všelijaké apky do mobilu, čo Ti to pekne všetko vyrátajú 😉 ja takú mám a je to super 😉
Ja napr. som mala poslednú ms 20.1, plodné som mala 1.-5.2., aj som to na sebe videla 😉
A neostáva Ti už nič iné, len čakať či príde, alebo nepríde ďalšia ms 😉
držím palec
Na internete je kopa stranok na vypocet,staci zadat do googlu. Inak ta aplikacia do mobilu je najlepsia. Mas tam v podstate aj mesnstruacny kalendar, co v podatate sa ta na datum poslednej MS vzdy na gynde pytaju a takzie tam pise plodne dni a kopu ineho. Ja mam napr. taku vola sa kalendar, ikonka je taka ruzova knizka s kvetinkou na vrchu a som velmi spokojna.
@anny1235 skus toto http://www.rodina.cz/clanek5211.htm
co sa tyka plodnych dni, nemusia vzdy vychadzat na stred cyklu..ja som mavala cyklus okolo 30 dni a plodne dni som mavala okolo 22 dna cyklu 🙂 takze skor nez pocitanie, by som si vsimala ine znaky- vid link, co som uviedla- alebo, ak by ti sledovanie krcka maternice bolo neprijemne, tak sleduj hlien, prip. meraj bazalnu teplotu 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
aky dlhy mas ciklus a celkova dlzka menstruacie