Pomôže pobyt pri mori pri snažení sa o bábätko?

ivusinecka026
6. aug 2019

Dobrý deň prosím Vás môže pomôcť pri otehotneni pobyt pri mori ci nie Ďakujem za skoré odpovede

elisskah
7. aug 2019

Najskôr som chcela napísať, že nie, nemá to s tým žiaden súvis, ale vlastne áno. Pokiaľ sa tam uvoľnite, psychicky vypnete, žiaden stres, práca, len oddych a užívanie si ničnerobenia, slniečka, jeden druhého. Proste dovolenka po fyzickej i psychickej stránke. Bez silenia do niečoho. Tak určite to pomôže. Je v praxi dokázané, že pár, ktorý v podstate nemá nejaké vážne diagnózy neplodnosti, napriek tomu sa im nedarí splodiť dieťa. Liečia sa, vyšetrenia, hormóny, upnú sa príliš na to, sex len v plodné dni, plač každý mesiac, keď príde menzes atď atď, nemám s tým skúsenosti, tak neviem presne....tak až keď sa napríklad zmieria s tým, že nebudú mať dieťa, prestanú to riešiť a stresovať sa s tým, začnú byť v pohode, zrazu bum, tehotná. Poznám také prípady.

jahodka4
7. aug 2019

@elisskah Ano, aj my sme to tak mali, hlavne muz uz bol v strese, ze 1,5 roka po svadbe a nic, mne to tiez nebolo uplne jedno, a zrazu v tej najneocakavanejsej chvili( ale pritom v tej navhodnejsej- pomaly ukoncenie studia)- zrazu // ciarky na teste- skoro som odpadla, teraz nasa skoro 9 mesacna laska Davidko spinka vedla mna, vsetko je tak, ako malo byt... 🙂

evkao
7. aug 2019

@ivusinecka026 ak nemate ani jeden zdravotne problemy, ktore prirodzenemu otehotneniu brania, tak potom ano, pobyt pri mori (ale nemusi byt len tam, aj pri jazere, wellness, proste hocikde, kde vypnete a nebudete na to mysliet) moze pomoct

andula09
7. aug 2019

@ivusinecka026 Presne ak ste obaja zdraví, nevidím v tom problém, pomôže to hlavne vašej psychike, dať sa do kludu a pohody a také veci sa potom stanú skôr ako keď ste doma v jednom kole.

adulka5310
7. aug 2019

@ivusinecka026 ahojky pripojím sa mám dlhoročnú kamošku ktorá s mužom podstúpila umel.op.no odišlo, snažili sa ďalej nedarilo sa cca 10 rokov už ani neviem z akeho dôvodu sa rozviedli no ostali kamaráti po čase ju pozval na dovolenku a o mesiac na to že zase jej mešká to bude asi stres a vykľulo sa s toho krásna dcérka z bývalim sa dali znovu dokopi a o polroka po pôrode ostala znovu tehotná (10 rokov nič a zrazu jedno po druhom) asi ozaj pomohlo to more pokoj žiaden stres 🤗 držím palce✊😁😁😁

veronikaszabova
7. aug 2019

@ivusinecka026 ak ti vychadza v case dovolenky ovulacia, tak hej. Moze sa zadarit 🙂

janickacrazy
7. aug 2019

@adulka5310 to je ako z červenej knižnice ❤

jahodka4
7. aug 2019

@adulka5310 To je krasne... 🙂

adulka5310
7. aug 2019

@jahodka4 ďakujem áno krásne ale hlavne pravdivé, keď tak čítam tieto témy aj sa mi zacie že už nemôžem mať mimi dala som si po treťom cisár. steril. No keď kráčam po meste a vidím tie malune dievčatka lame mi srdce 😞😞😞

jahodka4
7. aug 2019

@adulka5310 No, ale aj tak si myslim, ze mate asi doma veselo pri 3 dietkach, nam zatial aj jeden dava zabrat, ale privitala by som take malinke dievcatko, nech sa ma chlapcek s kym hrat... 🙂

adulka5310
7. aug 2019

@jahodka4 ani nie ty dvaja sú už dospelí zarábajú v rakúsku no stále bývajú s nami (mama hotel 😁)a ten najmladší bude mať o dva týždne 9 rôčkov je zlatý poslušný stále mi dáva na javo ako ma ľúbi (najviac keď mu dám heslo na počítač 😀😀😀😀) No ľúbime ho všetci

jahodka4
7. aug 2019

@adulka5310 Jaj, tak, aspon vas ma pre seba, noo, tato technika- nas bude mat 9 mesiacov a mame co robit, aby sme ho ustrazili, od telefonov, cez kable, vsetko je zaujimave... 🙂

adulka5310
7. aug 2019

@jahodka4 krásne vychutnajú si to lebo ani sa nenazdate a pôjde do školy

jahodka4
7. aug 2019

@adulka5310 Veru, hrozne rychlo to ide, ako keby sa vcera narodil a uz bude mat pomaly rok, ani neviem, kedy to stihol... ;)

bimbina
7. aug 2019

Rozhodne odporúčam . V mojom prípade , návrat z dovolenky spred týždňa mi priniesol suvenír o ktorý sme sa snažili dlhšie obdobie . 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre