Pomôže mi vitamín C k otehotneniu?

norita445
4. nov 2020

Dobrý deň šla som v lekárni a odporučili mi vitamín C že to vraj pomáha otehotnieť vedeli by ste mi niekto pomôcť ďakujem.

babulka97
4. nov 2020

@norita445 nemyslím si že vitamín C ovplyvňuje či otehotnieš alebo nie .. treba sa hlavne snažiť ale nie preháňať to, kyselina listová sa odporúča už pri plánovaní, ak sa moc dlho nedarí skús riešiť s doktorom

norita445
autor
4. nov 2020

Bambulka97 doktorom som.riešila a povedal že mám vaječníky a maternicu všetko v poriadku tak neviem kde mám chibu 1rok. 4 mesiace a nemôžem otehotnieť

majamat
4. nov 2020

@norita445 no dovodov moze byt viac,
niekomu to proste moze trvat dlhsie, ale na druhej strane nieco nemusi byt OK. tieto vyjadrenia gynekologov milujem. pri beznom vysetreni nemusi odhalit vsetko, cize nemoze vediet, ci ste ok, ked sa vam tak dlho nedari., v takych pripadoch sa riesia vysetrenia cez CAR. myslim, ze uz ked sa paru nedari rok, uz je mozne navstivit CAR.

limetka69
4. nov 2020

@norita445 vela som citala o gynex kvapkach, vravi sa, ze ich staci podrzat v rukach. Pogoogli recenzie.

nikpa
4. nov 2020

@norita445 aj muž bol na vyšetrení? Lebo vitamín C je fajn ale s otehotnením asi moc nesúvisí. Treba nájsť príčinu prečo to nejde

babulka97
4. nov 2020

@norita445 priateľ bol na vyšetrení ?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
norita445
autor
4. nov 2020

Bol aj partner je všetko poriadku ... Už ani sama neviem čo mám používať už som z toho zúfalá ... Ach každý deň sa modlím a verím boha že sa aj mne aby som bola mamou ... Ďakujem vám baby ❤️

majamat
4. nov 2020

@norita445 a bolis te v CAR? normalne gynekolog zlozitejsi problem nenajde.

norita445
autor
5. nov 2020

Ne nebola som ale skúsim to

norita445
autor
5. nov 2020

A mohli by ste mi pomôcť čo je to cár? Ja som to ešte neviskusala ďakujem

soja88
5. nov 2020

V tvojom prípade podľa mna uz veľa robí psychika . Mne trvalo 3 roky kým som zostala tehu. Tiež všetko Ok. Každý ti povie nemysli na to, ale to sa nedá. Mne pomohlo že som neplánovane zmenila prácu, moje myšlienky sa začali točiť okolo novej práce a za dva mesiace som zostala tehu. Pri tom kolobehu mi až po týždni doplo, že kedy mam dať menzes ??? Nie ako predtým som len do kalendára pozerala. Viem, že jednoduché to nie je. Ako sa hovorí psychiku Neoklameš ....

ckatka
5. nov 2020

@norita445 car je centrum asistovanej reprodukcie.
Treba sa dat poriadne vyšetriť pretože tam vám hneď naordinuju umelé oplodnenie (logicky...to najviac vynáša).
Opýtaj sa svojho gynekológa nech ti spravia diagnostickú laparoskopiu. Zistia priechodnosť vajcovodov pripadne odstránia zrasty cysty a podobne (veci co gynekolog normálne nevidí).
Rovnako tak treba spraviť párovú genetiku. Môžte byt proste nekompatibilni vy dvaja...ty môžeš mať protilátky proti jeho spermiam a x ďalších dôvodov...
My sme s manželom takisto "obaja viac menej v poriadku"...okej, mal slabší spermiogram ale nič dramatické.
Trvalo to 15 rokov kým som otehotnela. Nevyšlo nám ani umelé ani nič...proste po 15 rokoch prirodzene a zrazu...

dadka1005
5. nov 2020

Ešte odporučím prekontrolovat štítnu žľazu, pokiaľ je menej hormónu robí to problémy s otehotnením.

ivanka12311
5. nov 2020

Nemyslím si že vitamín c pomôže otehotnieť, ten maximálne podporí imunitu, skús radšej gynex kvapky sú nenormálne dobré aj na ženské problémy s problémy s otehotnením aj online si ich vieš objednať.Držim palce 😇

norita445
autor
5. nov 2020

Navštívim svojho ginekologa a poviem mu čo je za problém pôjdem na lepšie visetrenie štítnu šlazu som mala ako ešte bola malá ale teraz ju však nemám tak neviem čo je tu za problém ale ďakujem za radu baby

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre