Ahojte pomohol vám v snahe metformin?
@rsimoneees nie nie nedary sa už rok
@ppavek ani nám , ale ja mám aj PCO , to sa berie pri PCO ( na obnovenie MS alebo ovu ) preto ho aj mne nasadil doky
@rsimoneees ja som počula o ňom aj čítala ,ze veľmi pomáha
Mne nepomohol a bolo mi po nom velmi zle, brala som ho lar mesiacov a potom som to ho odmietla brat dalej
@ppavek áno to som aj ja čítala 🙂 ja keď som najprv nasadila 2x denne bolo mi strašne zle tak ho ho vysadila ale teraz ho beriem spat a začínam s menšou dávkou .. to sa za zvládnuť 🍀drzim palce
Ja ho užívam druhý deň, zle mi nie je, troska včera, dnes v pohode. Mám PCOS ale zázračne 28dňové pravidelné cykly 🙏 Aj ovulácia mi prebieha. Mám dve deti a otehotnela som prirodzene. No všetko ostatné PCOS mám pridružené, čiže mastnejšia pleť, padanie vlasov, hirzutizmus... Plánujeme tretie bábo, tak hádam len pomôže a zmiernia sa mi aj všetky tie príznaky PCOS. Momentálne ma ale trápi opakujúca sa bakteriálna infekcia. Cyklicky sa mi to opakuje.
@ppavek
@rsimoneees ahojte, tak ako baby...pomohol vam? Ja som začala s ním dnes
@lienka_9 ahoj , držím palce 🙂 ja som ho dlho nebrala pretože mi robil komplikácie. Za ďalšie som zmenila toho doktora co mi ho predpísal nakoľko som nemala ani pco a dupľom nie IR. Pre overenie ci mam naozaj pco som chodila po doktoroch ako na klavír, a jasne ze sa pco nepotvrdilo.. niekedy treba poznať názor viacerých odborníkov , pre istotu .
Baby a uzivali ste to aj keď ste nemali nadvahu?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ppavek ahoj 🙂 ja ho užívam teraz len týždeň , tak uvidíme.. berieš ho kvôli PCO ?