Ahojte dievčatá boli ste niektorá na prefuku vaječníkov pomohlo vam to ? Ako to prebieha ? Ďakujem
A kde robia prefuk
@daili môžeš mi o tom niečo napísať ? Ja neviem o Tom nič bojím sa toho ale ak to má pomôcť tak pôjdem ale tiež mi doktorka povedala že má pošle na ten prefuk že sa mam rozhodnúť
Ja som bola na hyfosy, ale to len skontroloju, ci su vajecniky prechodne. Nie je to bolestive, je to len trochu neprijemne, potom som mala asi 2 hodiny akoby menstruacne bolesti, take slabsie a chvilku som zakrvacala.
U mna bolo podozrenie na endonetriozu alebo zrasty, tak mi robili laparoskopicku diagnostiku, prefuk a hysteroskopiu. Vsetko bolo v poriadku, ziadny nalez, vajecovody priechodne. Az som bola sklamana, ze nic nenasli. Preco potom namozem otehotniet? A o mesiac na pooperacnu kontrolu som sla ako tehotna😊
Neviem ci pomohol prefuk, ci to, ze som v ten mesiac tehotenstvo prestala riesit ale podarilo sa a teraz mam rocneho chlapceka.
@daili dobrý ja som na to bola, myslela som ze to pomôže teh. Ale nič. Stále tak isto a už som bola nato 2 krát. Spravia vám to za jeden deň. A ešte ten deň vás pošlú domu pokiaľ nemáte horúčky ani nič podobné
@adrianaharvanova áno viem ďakujem za info uvidím čo a ako dnes mi lekár dal lieky a dohodli sme sa ze prídem v októbri že či sa podarí alebo nie a ste zlata za reakciu ďakujem.. Držím vám palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sisinka2020 toto zaujíma aj mňa idem na laparoskopiu a na prefuk 🙂 nejaké info mam ak chceš môžeš napísať