Ahojte baby brala som duphaston skoro 2 roky bez toho lieku som ms nemala ale už posledných mesiacov mám spinenie aj keď beriem duphaston dr mi odporučil brat utrogestan že vraj to je silnejší liek a zástavy to aj spinenie mám mierne pcos a chýba mi v tele progesterón otehotneli ste niektorá s ustergenom?Ďakujem za odpovede 🙂
@iwuskapoh mne tiež zistili nízky progesterón tak som užívala Utrogestan a otehotnela som hneď v prvom cykle.
@majkaaa318 ďakujem pekne baby
@cucka5551 lepšie je vkladať, je to menšia záťaž pre telo
@majkaaa318 ďakujem krásne ráno som si dala vaginálne, ale mala som pocit po pol hodine, že mi to aj vytieklo všetko von. Je to normálne alebo si to len zle dávam ?
@cucka5551 to je normálne ... čo treba sa vstrebe a zvyšok vyteká. Priprav si zásobu intimiek
@majkaaa318 áno zásobu už mám len ma dnes začali hrozne bolieť vaječníky neviem prečo a ešte aj kríže... Nepáči sa mi to budem musieť zajtra volať doktorke.
@cucka5551 na kolkári deň cyklu ste začali užívať
@jankohanka ja som si to vkladala po ovulacii čiže cca 16-18den
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@iwuskapoh ja som mala tiež málo progesterónu a po užívaní tohto lieku som už na ďalší cyklus otehotnela.. ale ja som brala aj ďalšie vitamíny, neviem či to bolo tým utrogestanom alebo kombináciou, ale myslím že mne pomohol..