Ahojte beriem niektorá z vás Metformin ? Keď ako pomohol vám k bábätku ?
@vulka netuším doktor mi to predpísal na úpravu niečo ... Mám pcos ... A budúci cyklus začnem brať aj clostil ...
@henrietka12 neviem ci práve metformin ale kombinácia Inofolic+letrozol+metformin ano, i keď som len na začiatku 🙂
@zana90 tak letrozol je podobne ako clostil nie ? A ako dlho si to užívala a podarilo sa ? 🙂
@henrietka12 ano je to obdoba..začala som v októbri, zial jeden cyklus sa mi vytvorila cysta, no a som aktuálne 6tt, cize 4 cykly
@henrietka12 či pomohol to ti nepoviem na 1000% ale viem ti povedať že sme sa snažili 4,5 roka .. PCO , potom sa zistila inzulinova rezistencia , porucha glukózovej tolerancie .. ako som otehotnela telo sa dalo dokopy.. začala som chudnúť , do 7 mesiaca som nepribrala ani gram . Za celé tehu len váhu malého , voda , krv placenta .. no a okrem toho mi upne zmizla IR aj porucha GT,. Pomohlo mi kombinácia asi zrejme Letrozol , metofmin ale teraz si nepamätám ktorý lebo je ich veľa a Estrofem. Tehotenstvom sa mi všetko dalo našťastie opäť krásne dokopy a aj cyklus !💕ktory som predtým vôbec nemala . Drzim ti palce , chce to čas a trpezlivosť
@rsimoneees tak ja už jednu dcérku mám 7 ročnú ... A po nech sme hneď neznazili ale trvalo to 3,5 roka kým som min rok otehotnela ale skončilo to v 20tt ... A už tomu bude pol roka ...zmenila som aj doktora a ten mi diagnostikovali pcos akurád včera ... Nasadil metformin, progesterón a od budúce cyklu ten clostil ...
@henrietka12 aha .. tak drzim palce nech sa to vyrieši …..
@rsimoneees ďakujem pekne ☺️ snáď sa podarí ...a dotiahneme to do úspešného konca
@henrietka12 pomohol
@barus26 áno viem čítala som už tvoje príspevky ... 😉 Som rada že pomohol a dúfam že aj mne pomôže ... Beriem metformin mylan 1000ku jeden krát denne ..ty si ako brala ?
@henrietka12 držím palce 🙂ja som brala 500 2x denne
@barus26 a môžem sa opýtať či si aj schudla ?
@henrietka12 áno 6kg kým som otehotnela ale to preto, že som aj držala stravu. nemyslím že lieky nejako k tomu pomohli lebo rovnako dokážem aj teraz schudnúť keď budem jesť to čo predtým
@barus26 aha dobre teda 🙂 ďakujem pekne za informácie
Ja som síce užívala Siofor,ale je to to isté... A mne pomohol tiež,do 3 mesiacov od užívania som si našla vytúžené // ☺️ a teraz tie čiarky už majú 1,5roka☺️
@christinka1 som rada že vám pomohol 🙂
Ahojte. Minul sa mi metformin, neostal náhodou niektorej? Odkúpim. Dakujem 😘
@tina121212 ja som brala letrozol 🙂
@tina121212 iba 5 tbl ..+estrofem a progestenalle
Ahojte mne predpisala dr. Metformin ale, povedala ze si mam dať len polovicu tabletky, a neviem ci mi to pomôže. Baby nemate niejake skúsenosti..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@henrietka12 Metformin má pomôcť k otehotneniu? Máš problémy s metabolizmom cukrov?