Dievčatá, pomohol reálne niekomu Letrozol ak sa dlho nedarilo? Mám úplne pravidelný cyklus 28 dňový, ovuláciu tiež pekne vždy tak 13-15DC,robím ovu testy, meriam BT, ale aj napriek tomu sa nám už 10 mesiacov nedarí otehotnieť. Môj Dr. mi teraz predpísal Letrozol 2x1tbl, len ma zaujíma, či sa dáva aj keď je cyklus v poriadku, ďakujem 😘
Mne na prvý krát, potom mi dali ešte inekciu Ovitrelle 😊
Babulky na čo je letrozol? Na nete som našla že to je proti karcinómu prsníka ale to asi nebude toto čo vy spomínate
@frida1990 konkretne je to proti rakovine prsnika, ale vedlajsi efekt je vyvolanie ovulacie, preto ho v CAR predpisuju
@hederamonstera aha taak, ďakujem 🙂
ahojte, Letrozol sa vklada 2x 1tbl do posvy, ze? Dakujem 🙂
@rockprincess nie, normalne oralne sa berie.
@hederamonstera dakujem krasne, ano, uz mi to aj potvrdili
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som mala anovulacne cykly, takze ja som ho brala 3 cykly minuly rok + som k tomu mala injekciu Ovitrelle na vyvolanie ovulacie a sli sme na to prirodzene, ale nepodarilo sa.
Tento rok som ho brala dva cykly popri IUI a druhe IUI vyslo. Ale u nas bol problem aj s manzelovou morfologiou.
Kamaratka tiez si myslela, ze ma v pohode ovulaciu, tiez si merala aj testy robila a nedari sa im 2 roky, teraz boli na IVF, lebo jej manzel mal katastroficky SPG a zistilo sa, ze ona ma tiez PCOS a neovulovala.
Na folikulometriu si chodila?