Pomohol vám Letrozol na stimuláciu?

27. apr 2023

Dobrý deň,
Chcem sa opýtať žien ktoré brali letrozol na stimuláciu.
Predošlé tri cykly som brala clostylbegit žiaľ bez úspechu.
Pomohol vam letrozol? Poprípade mali ste nejake nežiadúce účinky?
Ja ho mam brat 3.,4. A 5 deň cyklu dve tablety 1-0-1.
Ďakujem za odpoveď

ninka99865
27. apr 2023

Nepomohol. Vedľajší účinok znížená sliznica maternice a fajne akne

autor
27. apr 2023

@ninka99865 ďakujem za odpoveď, a akne máte doteraz? Alebo ste sa s toho dostali?
Aku davku ste brali vy?

ninka99865
27. apr 2023

Clostyl/ letrozol som brala dokopy 4 mesiace a ďalšie 4 mesiace sa mi vyhadzovali bolestivé hormonálne vyrážky. Teraz mám už len fľaky. Brala som letrozol 1 ráno 1 večer a clostyl najprv 1 denne potom 2

barju
27. apr 2023

Brala som letrozol 3-7 DC 1-0-1 a tento mesiac som mala pozitívny TT. Vedľajšie priznaky bolestiva ovulacia inak nič,ale každá sme iná. Čo môže mať jedna nemusí mať druha

autor
27. apr 2023

@barju blahoželám k pozitívnemu tt. ♥️ Snáď to aj nám pomôže 🙏 máte aj nejaké problémy? Pcos?
Ja mam totiž endometriózu, znížená funkcia štítnej žľazy, pravy vajcovod neprechodny.
Menštruáciu mam pravidelnu 28 dni/5 dní.

autor
27. apr 2023

@ninka99865 ďakujem vam za odpoveď

barju
27. apr 2023

Ďakujem,zajtra idem na kontrolu ku gynekologovi.Áno mám PCOS,ale ms pravidelnú 32/5. Pri Hyfosy mi zistili že vajcovody mám priechodné. Snažili sme sa vyše 2 roky. A letrozil som užívala 5krat.

ginny113
27. apr 2023

Ahoj, ja som brala zatial 2 cykly Letrozol a mali sme planovany styk.. zatial sa nepodarilo, dnes sa mi prave rozbieha MS, ale pekne nan reagujem, narastli 2 dominantne folikuly.. neziaduce ucinky som nemala takmer ziadne, trosku ma niekedy hlava bolela, ked som ho brala 🙂 este to dalsi cyklus asi vyskusame, pripadne prejdeme uz na IUI..
@barju ak sa ta mozem spytat, ked ti robili Hyfosy ste sa nemohli snazit ten cyklus? Asi to treba pred IUI, ze?

barju
27. apr 2023

@ginny113 práveže mne počas Hyfosy povedali že vyzerá to na ovu a máme sa večer doma snažiť. Pred Hyfosy neodporúčajú,lebo by mohla ťa tekutina zaviat vajíčko do vajcovodu, ale po sa moze

ginny113
27. apr 2023

@barju dakujem za odpoved a gratulujem k tehotenstvu ❤️ A inak chodila si do Iscare? Pamatam si, ze si mi reagovala v mojej teme, ked som sa rozhodovala do ktoreho CAR ist

barju
27. apr 2023

@ginny113 áno Iscare,ešte sa moc nechcem tešiť,lebo spinim aj napriek utrogestanu,zajtra idem na kontrolu,tak uvidím čo mi povedia

ginny113
28. apr 2023

@barju chapem, drzim palce aby ti vsetko dobre dopadlo 🙂

zana90
30. apr 2023

Brala som pri PCOS 3-7 DC 1 tabletku denne, folikuly krásne rástli, aktuálne som 10 tt

rsimoneees
30. apr 2023

Pomohol až na 3x tá najvyššia dávka , 3x denne . Od 5-9 .. vedľajšie účinky , skoro som išla na pohotovosť aké silne bolesti vajenicku som mala .. je na kvalitu vajíčok Letrozol . Na to aby sliznica nebola z neho nízka dávajú automaticky k nemu Estrofem / ako kde, teda .. ja len môžem silno ďakovať . Moje vytúžené bábätko už má 4 mesiace . Cize odporúčam . Vedľajšie príznaky môžu ale nemusia byt , každá sme ina . Ale išla by som do toho znovu aj keby mám mat z neho akné , pretože za vytúžený výsledok to stojí !

autor
30. apr 2023

@rsimoneees ja beriem dva krát denne ráno a večer 3DC 4DC,a 5DC.
DÚFAM ŽE AJ NAM POMÔŽU 🙏

martaatram
1. máj 2023

@ninka99865 ja som brala 7dni doteraz som mala ukážkovú sliznicu dnes na kontrole pred ket 5mm .takze sklamanie .. folikul sice rastie ale co z toho ked sliznica je nízko …

ninka99865
1. máj 2023

@martaatram no veď ja presne z toho dôvodu nerozumiem prečo to dávajú, keď je sliznica dôležitá 🙄

martaatram
1. máj 2023

@ninka99865 uplne ma to rozhodilo 😩neviem ako za dva dni docieliť aby narástla …

zana90
1. máj 2023

Ja som žiadne hrozné vedľajšie účinky nemala, trochu akné, trochu žalúdok na vode, ale aj sliznica bola vždy OK a iné som k tomu nebrala nic okrem inofolicu, ale čokoľvek by za to stalo..

ninka99865
1. máj 2023

@martaatram no v tomto cykle iz nijak :/ ďalší skús ricínový zábal

martaatram
1. máj 2023

@ninka99865 a nemozu mi dat este lieky na sliznicu ? V stredu bude 15 den cyklu …

ninka99865
1. máj 2023

@martaatram to sa pýtaj v car 🤷‍♀️

ivana070592
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martaatram
3. máj 2023

@ninka99865 narástla aj bez liekov

ninka99865
3. máj 2023

@martaatram faaaakt???? No super!!!

martaatram
3. máj 2023

@ninka99865 anooo 8 mm 🙏🏻bud tyzden vllad

dena12345678910
25. júl 2023

Ahojte chcem sa spytat ci vam letrozol neposobil nejak aj na stitnu zlazu??...sami zda ze odkedy ho beriem sami zvacsila ze sami horsie prehlta a mam pocit ze mam nieco v hrdle....neviem ci je to nahoda alebo to moze sposobit ten letrozol..nemate niektora s tym skusenosti... chodim na stitnu pravidelne beriem aj lieky.

autor
25. júl 2023

@dena12345678910 ahoj, áno možno je to letrozolom, pretože taký pocit ako keby som mala guču v hrdle, tazko sa mi prehlalo jedlo,pitie. Mam to pomenej ale niekedy stále ten pocit mám.
Aj pred užívaním tabletiek som mala dni kedy som mala take pocity, môže byť ze len letrozol to znasobuje.

dena12345678910
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dena12345678910
26. júl 2023

Aha no lebo ja som ti nikdy nemala a som sledovana pravidelne na stitnu...a ked doberiem letrozol to prejde same???.....a robi mi to teda ta stitna ?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre