Dievčatá pomohol niekomu reálne Letrozol, keď sa predtým neúspešne snažili dlhšiu dobu? Podľa Dr. sme úplne v poriadku, všetky výsledky, tak mi Dr. predpísal teraz Letrozol, vraj skúsime. Ako ste užívali vy? Ďakujem 🤗
mne nie. ja som brala najprv clostyl, po nom pichnuty pregnyl. nepomohlo. tak letrozol a pregnyl. odvtedy mam totalne rozhadzany cyklus. 6tyz.vkuse ms, potom pichnuta injekcia na zastavenie.potom som bez ms, tak pichnuta vyvolavacka a takto dokola.bludny kruh
Na letrozol som vobec dobre neargovala 3cykly a nepomohol vobec ani ovulka nebola
Mne pomohol raz, mozno nahoda, mala som z toho dve vajka (tesila som sa, ze by mohli byt dvojicky :D), aj pichnuty ovitrelle a nic z toho..potom som to brala este dva cykly a nic (ani vajko som nemala)....a potom som to uz nechcela, je to predsa na liecbu rakoviny...ale cyklus mi to nerozhadzalo....
to bolo pred pol rokom, v marci ideme znova do CAR na SPG a hormonalny profil (budeme sa snazit uz 2,5roka) a skusime IUI...tak neviem co mi daju na vajka...
Ahojte, prosim vas, neviete kolko cyklov za sebou mozem brat Letrozol? Ake su odporucania? Je nutna aj nejaka dlhsia pauza od tychto liekov?
@7lenka11 nemyslis, ze toto su otazky na tvojho gynekologa, resp. na lekara v CAR a nie na zeny na MK?
@matkahelka toto je diskusne forum a je legalne sa tu pytat cokolvek.. ja tu zvycajne hladam realne skusenosti zien, ktore boli v podobnej situacii a tiez si presli rovnakou liecbou.. mojej lekarky sa opytam, ked sa vrati z dovolenky, zial skor ako o tri tyzdne to nebude a medzitym som v piatok dostala info, ze IUI bude vykonavat iny lekar, ku ktoremu idem prvykrat 16.8.. takze snazim sa vopred zhanat informacie, kde si myslim, ze je to normalne.. toto je diskusia zien na temu Letrozol, cize nerozumiem preco by bola otazka nevhodna.. ak by som tuto otazku polozila na fore, ktore sa venuje mode, tak by som tvoju pripomienku pochopila.. pytam sa len a len na skusenost tych, ktori si tym uz presli
@7lenka11 nikde nepisem, ze je otazka nevhodna. ani to tak myslene nebolo. skor naopak, ze tu kopec zien, nemyslim v tejto konkretnej diskusii, popise hluposti, neoverene info a potom sa stane, ze ina zena sa na taketo info naviaze a berie to za svate. staci si precitat vedlajsie ucinky liekov ako je clostilbegit, ci lektozol a zistis, ze tych cyklov cim menej-tym lepsie.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vdaka za otvorenie diskusie...tiez ma to zaujima...