Pomohol vám k tehotenstvu alchemilkový čaj?

kotuliatko1990
8. mar 2016

Ahojte snažíme sa s priateľom otehotnieť už 8 mesiacov a čítala som že alchemilkový čaj pomohol viacerým..

monusik73
8. mar 2016

Mnohym zenam pomohla k otehotneniu, mne nepomohla alchemilka k otehotneniu ale zase pomaha mi ked mam bolestivu menstruaciu, treba vyskusat ju pit od 1. dna do cyklu do ovulacie ju pit drzim palce nech sa zadari 😉

tana85
8. mar 2016

nepomohol, ani gynex kvapky a ostatne zarucene veci. neuskodi, ale zazraky necakaj

barus77
8. mar 2016

ja som ho pila poctivo tri mesiace a potom sa podarilo na prvý šup. ale isto to nebola zásluha len alchemilky, ale isto prispela.

shia
27. apr 2016

@barus77 ahoj, ako si pila alchemilku prosim ta? citala som, ze sa ma len od zaciatku menzes do cca polovice cyklu, potom zvysok cyklu uz nie...ako to bolo u teba? neposuvala ti menzes, alebo netocila sa ti z nej hlava (ako mne). Dakujem

barus77
27. apr 2016

@shia ahoj, áno pila som ho tak.... že dva týždne, potom nie.... asi 3x denne už neviem presne. ale svoje dni som mala práveže na deň presne, a hlava sa mi netočila, nepamätám si nič také.... ale ak ti nerobí dobre tak asi to za to nestojí, až také zázraky asi nerobí tá alchemilka aby to stálo za nepohodlie 🙂 držím palce

lenkuliak
3. máj 2016

začal som piť tento mesiac, tak uvidíme 🙂

shia
15. jún 2016

ja hneď v prvý mesiac ako som ho začala piť som aj otehotnela, ale strašne sa mi po ňom točila hlava, ale v 8tt som potratila, tak neviem...aj na krabičke je písané, že tehotné ho zas už piť nemajú, len keby žena vedela, kedy otehotnela..

kotuliatko1990
autor
16. jún 2016

@shia ahoj a ako často si ho píla?

shia
16. jún 2016

@kotuliatko1990 ahoj, snazila som sa kazde doobedie jednu salku (0,5 l), ale vydrzalo mi to len par dni,lebo tak strasne sa mi po nom tocila hlava, ze sa mi ani soferovat nedalo...neviem ci je tam suvilost, ale ked som ho prestala pit, prestalo aj tocenie hlavy

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre