Ahojte dievčatá ,chcem sa opýtať ,máte skúsenosti s práškami Inofolic ? 🙂 Pomohli vám k otehotneniu? Ďakujem
@anavi_23 a mne rozhádzal cyklus - predĺžil z 28 na 38-45 dní s ovuláciou na 31 alebo 39 DC .. za mňa 👎
Ja som brala nosifol aj inofolic, nepomohlo, napriek tomu ze mam v poriadku hor. Profil ,aj ovu , uz som skusila asi vsetko ale nic nepomaha.
Po roku sa nam postastilo hned pri prvom baleni 🙂
Ja, som užívala dve balenia, manžel jedno folandrol. A zrejme pomohlo, lebo som tehotná, hneď po jednom mesiaci uzivania🙂🙂
@anavi_23 mne nie 🙂
@anavi_23
Ahoj mne pomohol 2x ale lekar mi tiez predpisal duphaston ....
Ja som po roku a pol brala jeden mesiac a otehu som. Brala som ale aj k tomu kopu iných veci a zmenila prácu. Za mňa pomohlo,v kombinácii s inými vecami
Ďakujem krásne za odpovede 🙂 nakoniec som sa rozhodla,že skúsim jedno balenie,snáď sa podarí ♥️🙏 Vám tak isto držím palce 😘
@anavi_23 ja som otehotnela po prvom baleni😊takze vrelo odporucam
Infolic som nebrala no chcela by som sa spytat či nemáte skúsenosti s pinkfertil a cajmi Ľudmily mojzisovej , infolic nema az tak vela vitamínov a vraj pinkfertil je podla gyn veľmi účinný
Ahojte baby, posuvam dalej inofolic. Mam 29 vrecusok navyse ( povodne 60 ks). Povodne som balicek kupovala za 34 eur s postovnym v akcii, ale 29 posuniem za 10. Idealne osobne ( po korona karantene) v ba/ tt, pripadne postou- to sa dohodneme 🙂
Mne sice predlzil cyklus, ale na druhy mesiac som otehotnela 🙂
Ahojte, posuniem dalej inofolic ak ma niekto zaujem tak sprava.
Ahoj, posúvam partnerský balíček Inofolic 53 ks a Folandrol 14 ks, exp. 1/2022 resp. 12/2021
Ahojte snažilky 🙂 mám nové nerozbalené balenie 100% inositolu od firmy myprotein. Ak by mal niekto záujem - píšte do IP
Dievčatá ahojte 🙂 my mame ročne dievčatko a snažíme sa druhý mesiac o ďalšie bábätko a zatiaľ nič 😏 pri prvej dcérke som nebrala žiadne vitamíny ani lieky a je zdrava ako repa, mám teraz niečo brat? Predávate tu niektorá niečo? 🙂 dcérka má 12,5 mesiaca a chceli by sme veľmi bábätko. Ovulaciu mám v sobotu, tak hádam sa podariiii😅
Dobrý večer nemá niekto partnerský balíček ktorý už nevyužije inofolic a folandrol ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anavi_23 mne upravil cyklus, doplnila som si kyselinu listovu..ale otehtnenie sme riesili cez lekara..