Pomohol vám inofolic otehotnieť? Po akom čase užívania ?
Aj mne. 1x po mesiaci a 2x po necelých 2 z teraz tiež po 2 😉
ja teraz beriem inofolic combi prémium jedno balenie som už vybrala a z druhého polku . Len ma zaujímalo či to reálne pomáha baby , mne to odporučila gynekologička a že sa má brať minimálne 3 mesiace tak som kúpila , ale akurát mi predĺžil cyklus zatiaľ 🙄 tak dúfam že aj mne pomoze 😩
mne nepomohol, ani svagrinej a dvom kamoskam
ano pomohol, teraz neviem ci uz na prvy alebo az na druhy cyklus 🙂
Aj ja som začala tretie balenie teraz, zatiaľ nie som tehotná, tak uvidíme. Ale cyklus aj mne trochu zmenil, vraj upraví ovulaciu. Držím palce, nech sa rýchlo zadari 🍀
Mne pomohol. Hned v prvy mesiac som myslela ze len mi asi predĺžil cyklus a to veru nie, čakáme baby 😊
Nie
bolo by fajn aj napisat u tych, ktorym pomohol, ze kolko sa snazili predtym ;)
My uz skoro tri roky a nepomohol.
Mne nepomohol... Ani cyklus neovplyvnil
@hederamonstera no my sme sa snažili 3 mesiace, nič, a 4 mesiac snazenia ze skúsim Inofolic a vyšlo to,, kto vie ci teda pomohol prave on alebo by to islo aj bez neho. To uz nikto nevie.
@magaret7 3 mesiace je dosť málo , takze to nemusel mať za príčinu inofolic že si zostala tehotná 🙂 aj rok je ešte v norme, my sa snažíme skoro 2
Ja som ho takisto uzivala, ale musim povedat, ze nepravidelne, sem tam som zabudla, takze neviem ci to bolo vdaka nemu, momentalne som v 6tt. ( v novembri som mala MA)
Tak to vy sa snazite uz celkom dlho, my sme sa tiez a nedarilo sa, ale toto som neuzivala, mne pomohol Femibion, ten som uzivala niekolko mesiacov a potom sa postastilo a uzivam ho este aj teraz, lebo este kojim 🙂
Lebo testy vsetko v poriadku, problem nikde aspon podla vysetreni a vitaminy to vyriesili 🙂
Mam na predaj Inofolic Premium 42ks za 20€ ak mate zaujem tak ma kontaktujte.
Ahojte dievcata, mne ostalo 13 kusov z balenia. ktore su do 12/22, predam ak by ste mala niektora zaujem 13 kusov po 10 eur. Bratislava.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nám áno, po druhom cykle😉