Pomohol vám Inofolic na úpravu menštruácie a pri snahe o otehotnenie?

veronikadubiel
25. okt 2021

Ahojte dievcata... viem ze su tu diskusie o uzivani Inofolicu, ale temy su stare. Chcem sa opytat ci je tu niekto kto to uzival, pomohlo Vam to upravit menstruaciu, ovulaciu alebo otehotniet? Dakujem

potyvirus
25. okt 2021

Ahoj! Ja som užívala Inofolic Premium viac ako rok, pretože mi ho lekár odporučil pri mojej diagnóze PCOS a pretože som nechcela už užívať na úpravu menštruácie lieky ako napr. Duphaston, Lutenyl a že to je najlepšia voľba, ak mám túto diagnózu a rozmýšľame o otehotnení, ale že ho musím užívať dlhodobo, minimálne viac ako ten rok. Menštruácia sa mi upravila tak, že som ju začala mávať každých 40 dní, ale trvalo to dlhšie, kým sa mi upravila aspoň na tých 40. V marci tohto roku som bola na vyšetrenie hladiny progesterónu a bola veľmi nízka, skoro žiadna a na naše prekvapenie sa nám na konci apríla podarilo otehotnieť. Ovuláciu som si nesledovala, keďže mám diagnózu anovulácia, čiže môžem a nemusím ovulovať pri menštruácii. S manželom sme sa začali snažiť práve v tom apríli, tak možno by som otehotnela aj skôr, to neviem.

simca06022011
25. okt 2021

Mne vôbec.

ivka151092
25. okt 2021

@veronikadubiel ahoj . Mne lekár odporučil inofolic a pre manzela folandrol. Za mesiac a pol som otehotnela. Ja si myslím že nám to pomohlo.. snažili sme sa trištvrte roka a nič. Takze za mna áno 👌

marianna_peskova
25. okt 2021

@veronikadubiel Sú tu aj nové diskusie na tému Inofolic. Nedávno som do jednej uverejnila svoju skúsenosť, že ja som ho síce vyslovene na úpravu menštruácie nepoužívala, ale aj vďaka nemu som otehotnela na prvýkrát od snaženia sa.

veronikadubiel
autor
25. okt 2021

@marianna_peskova a brala si inofolic alebo inofolic premium ?

veronikadubiel
autor
25. okt 2021

@simca06022011 vobec ? Ako dlho ste ho uzivala ?

fleur1111
25. okt 2021
simca06022011
25. okt 2021

@veronikadubiel no už je to par rokov ale cca 3/4 roka - rok. Ja mam pco (az po pôrode od novej dr som sa to dozvedela) , ale menstruaciu viac-menej pravidelnu, ale vôbec infolic na toto nemal efekt u mna. Po nejakej dobe, k d sme sa na to "vykaslali", sa zadarilo samo. Bez čohokoľvek. Podľa mna to kazdemu nezabera, ostava len skúšať a dúfať 😊

veronikadubiel
autor
25. okt 2021

@simca06022011 akoze nam sa prva dcerka podarila bez vsetkeho po 3mesiacoch. Druhy chlapcek sa nam podaril na prvy krat, ale tehotenstvo skoncilo v 21tt bohuzial. A teraz sa snazime 4mesiac, ja viem je to este kratko, ale ta bolest a tuzba po dalsom babetku je taka silna, ze som sa nejako na ten inofolic namotala a snazim sa zistit ci je to realne ze by mohol pomoct urychlit. Ja mam dost rozhadzany cyklus, tak aj preto hladam nieco co by to upravilo...

7lenka11
25. okt 2021

ja som brala Inofolic skoro dva roky s nejakou prestávkou, ale nepomohol mi.. ovuláciu mi musia vyvolávať liekmi, otehotnieť sa mi zatiaľ nepodarilo.. akurát sa mi zlepšilo akné, čo mi potvrdila aj kožná lekárka, že je to možné

marianna_peskova
25. okt 2021

@veronikadubiel Iba Inofolic.

pavlinaant
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre