Pomohol vám Inofolic combi?

19. feb 2022

Ahojte baby, kúpila som si inofolic combi.
Pomohol vám? Brali ste ho 2x denne?
Ja som si nasadila 1x denne. Vdaka za rady 🙂

tehotna40
19. feb 2022

Brala som 2x denne ale mne nepomohol, ani žiadne iné doplnky, ironicky som otehotnela práve vtedy, keď som si našla novú prácu a povedala si, že si dáme teraz od toho pauzu a všetko som vysadila. Ale počula som o prípadoch, aj tu na MK som čítala, že niektorým babám pomohol. Držím palce.

marinecka95
19. feb 2022

Ahoj ja som brala inofolic - najskôr obyč - nepomohol, rozhádzal všetko čo mohol. Potom som mu dala druhú šancu - inofolic combi a opäť nepomohol .. teraz nedávno pred IUI mi ho odporučila Dr. - kúpiť som si mala inofolic premium a neviem akým zázrakom ale tento mi pomohol, vajíčka krásne rastú, ovuláciu mi posunul na skôr(ovulovala som veľmi neskoro)

veronikadubiel
19. feb 2022

@marinecka95 ahoj, ja som brala 4mesiace inofolic premium. Nepomohol mi, akurat som mala z neho plodny hlien ako nikdy pred tym. Inac som z neho dost pribrala a rozhadzal mi strasne cyklus, co ja som ho uz mala dost na hovno, teraz to bolo este horsie. Ovulacia bola az na 24den....

jesenna
19. feb 2022

Ja som otehotnela vždy v tommesiaci, v ktorom som ho začala brat. 2x. Prvýkrát sme sa snažili o bábo 8 mesiacov aj s ovu testami, a druhýkrát sme sa snažili 5 mesiacov. Náhoda, že som otehotnela vždy v tom mesiaci, kedy som ho začalabrať? Neviem, každopádne som moc rada ako to dopadlo 🤞

iwwca22
20. feb 2022

My sme sa snažili 1.5 roka a v mesiaci ako sme brali inofolic a muž florandol som otehotnela. Ci to bolo tým neviem každopádne tehotna som ostala 😀

marinecka95
20. feb 2022

@jesenna brala si celý cyklus?

jesenna
20. feb 2022

@marinecka95 nie. Prvýkrát som ho začala brať tesne pred ovulaciou do potvrdenia tehu a druhýkrát niekedy ku koncu ms. Normálne 2sacky denne ako píšu.

butterfly333
22. feb 2022

Najprv som brala vyše roka čistý inositol a nič teraz beriem už druhý mesiac inofolic combi premium chystám sa na ivf tak uvidím či pomôže na vajíčka dúfam že áno.

azurova99
23. feb 2022

Ja som brala skôr mi cyklus úplne rozhadzal

d253
4. máj 2022

nam pomohla kombinacia inofolic combi premiun + folandrol ... inofolic som uzivala cca 5 mesiacov 2x denne a manzel folandrol asi len 3 mesiace, 2x denne.
ak by mal niekto zaujem ostali mi aj inofolic aj folandrol 🙂

vegaavegaa
10. sep 2022

@d253 dobrý prosím vás máte ich ešte?

sim_icek
10. sep 2022

U mňa zbytočne vyhodené peniaze. Žiaden účinok ani po polroku

vegaavegaa
10. sep 2022

@sim_icek ale ja už dieťa mam a chceme ešte jedného ale už sa nám nejako nedarí tak to chcem skúsiť

jesenna
10. sep 2022

Ak by niekto chcel, tiež mam inofolic aj folandril partnerský balíček, len malo minúte z oboch. Ako som písala vyššie, nám pomohli pri oboch deťoch 🙃

vegaavegaa
11. sep 2022

@jesenna dobrý aká bi bola cena prosím vás

jesenna
12. sep 2022

@vegaavegaa napisem správu

elisabethka
6. okt 2022

Ja som zacala brat inofolic partner folandrol po roku snazenia a otehotneli sme hned 2 cyklus uzivania 🙂

11silvia11
15. okt 2022

Ahoj 😊My sme sa snažili 8 mesiacov bez prípravkov ,v strede Augusta som ho začala brat,ovulaciu som mala veľmi silnú ,konečne som vedela kedy ju mám 😊A v Septembri som si našla pozitívne testy😍Za mna Inofolic určite ,pre mna je to zázrak .Brala som ten obyčajný dva krát denne.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre