Pomohol vám Inofolic?

19. okt 2024

Ahojte, viem, ze je tu uz x diskusii, ale predsa zakladam novu. Zaujimalo by ma, ci vam pomohol inofolic k tehotenstvu. Ak ano, konkretne ktory? A hlavne, po akom dlhom case snazenia pomohol? Uzivali ste ho bez prerusenia (alebo len pred, pocas, a par dni po ovulacii - ako som citala v inych diskusiach)? Ak vam nepomoho, pomohlo nieco ine? Ine doplnky, caje, atd, ake?
Nesnazime sa dlho, ak by to bolo viac ako rok, urcite to riesim s lekarom, zatial ale nie je. Partnerovi chcem nasadit klasicke vitaminy ako D, C, zatial nechcem riesit folandrol. Prip. ak by bol nejaky komplex vitaminov, ktory zacal uzivat partner a myslite si, ze to pomohol, tak konkretne ktory?
Dakujem.

mabose
19. okt 2024

Inofolic combi som brala lebo mám väčšiu hmotnosť , pribrala som z neho a cyklus mi pokazil meškal mi dva mesiace skúsila som aj kvapky gynex ale tez nič nakoniec som riešila s dr

lenka098123
19. okt 2024

Môj užíval Fertiduo

autor
19. okt 2024

@mabose a ked ste ho prestali uzivat, tak vam nabehol pravidelny cyklus? Hned, alebo to trvalo?

simca115
19. okt 2024

Kamarátka to užívala a otehotnela len u nej bol problém veľká nadváha. Ale sú to dobré vitamíny

veselo_neveselo
19. okt 2024

Nie, inofolic ti k tehu nepomoze, obsahuje kys listovu a myoinositol. Ale ked ho brat budes, aspon budes mat dost listovky, keby si otehotnela 😀

Zato manzelovi spokojne ten folandrol daj, je tam selen co je treba pre spravnu produkciu spermii. Ak chces samostatne, tak pozri na zlozenie, kys listova, myoinositol, vitaminy B, selen, je tam aj zinok? Precitaj si o nich nieco a potom sa rozhodni. Dolezitejsie ale bude nepit, nefajcit, vela zeleniny jest, ziadne tesne nohavice, ziadny laptop v lone, co najmenej stresu...

satankaaa
20. okt 2024

Brali sme obaja. Ja inofolic premium a partner folandrol. Začali sme to piť v marci a do mesiaca, v apríli som otehotnela. Žiaľ, nedopadlo to v mojom prípade dobre. Teraz ho beriem od septembra znovu, tehotna nie som, ale menzes mám už dnes 60DC a stale neprisiel, naposledy som mala 22.8., takže som celkom na vážkach, či vysadiť alebo počkať ešte. Predtým som mavala cykly 35-42. A keď som ho brala na jar, tak tam mi vlastne menzes už ani neprišiel, lebo som otehotnela, preto neviem povedať, či aj tam by mi cyklus rozhádzal. Pije sa to 2x denne, celý mesiac, bez ohľadu na to, kde sa v cykly nachádzate.

mabose
20. okt 2024

Musela som ísť asi 2x vyvolať inak asi 3m som vôbec nemala

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre