Pomohol vám Inofolic?

babetko13
21. jún 2023

Ahojte 🤓dnes som navštívila gynekologicku, nakoľko sa nám po 8rokoch nedari mať bábo,jedno už máme 8rocnu,u lekárky bolo všetko v poriadku len vždy mi jeden mesiac vynechá ms, lekárka mi odporučila inofolic 3 mesačnú kúru, chyba asi bude že neovulujem,pomohol vám v tomto prípade inofolic?67€len tak vyhodiť do vzduchu hm,,, zaujíma ma názor žien ďakujem vám za odpovede 😍 pekný slnečný deň prajem

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzkaa1991
21. jún 2023

@babetko13 neviem ci pomohol 😇 ale viem ze som dvakrát brala raz som mala MA a druhýkrát po.istom case som zacala brat opäť dokonca aj manzelovi tentokrát som kupila obaja sme pili inofolic a ostala som tehotna a mame 5r dceru ;)

bbebe
21. jún 2023

v prvy mesiac co som ho brala mi hned pomohol. ale my sme mali aj vyratane od gynekologa kedy mame mat sex a vyslo to 🙂 takze neviem ci to bolo aj onofolico alebo nie. po roku snazenia

sense
21. jún 2023

Nepomohol

cookie29
21. jún 2023

ja to poviem takto, ak sa 8 rokov snazite a nedari sa, isla by som rovno do CAR a neskusala inofolic a ine zarucene rady.

A este k tomu inofolicu, to sa neda povedat, pretoze porovnavas ludi, nevies aky mali problem a a pod. Ak napriklad Tvoj partner ma zly spermiogram tak inofolic asi zazraky neurobi.

a na druhej strane mas ludi, ktori otehotneli a povedia ze inofolic. V kazdom pripade pri planovanom tehotenstve sa odporuca uzivanie kyseliny listovej.

athena27
21. jún 2023

@babetko13 nepomohol brala som, aj keď vitamíny je nutné doplniť hlavne kyselinu listovú , D a zinok. Nám pomohol až vaginálny gel - predlžuje pobyt spermie, vytvára nejaké priaznivé prostredie a spermia prežije dlhšie.

taktotedanie
21. jún 2023

Brala som ale nie nejako pravidelne niekedy som zabudla, ci som otehotnela kvoli tomu neviem…

zltamyska
22. jún 2023

My sme nasadili inofolic a folandrol a hneď v ten cyklus vyšlo. P.S. ak sa preň rozhodneš, skús pozrieť na bazároch, môžeš ušetriť

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre