Ahojte, bola som u bylinkarky Anky K. a ta mi odporucila pit tento caj vkuse pocas celeho cyklu 2x denne.. Ja mam asi 3 dni po ovulacii a citim uz ako keby pms.. Bojim sa, ze mi rozhadze doteraz bezproblemovy cyklus.. Viem, ze je tam alchemilka, ale zevraj v kombinácii s inými bylinkami sa moze pit aj po ovulacii. Chcem sa spytat, ake mate skusenosti s týmto cajom a ci pomohol, nasla som len par starších diskusii vyslovene s touto temou. Vopred dakujem 🙂
Ja som ho pila roky, nakolko sa mi nedarilo otehotniet. Obcas som ho prestriedala s inym cajom a vobec mi nerozhadzal cyklus, takze v klude pi. Alchemilka je super bylinka pre zeny, ale ci ti pomoze k otehotneniu neviem, no isto neublizi.
Ďakujem za rady 🙂
@kroketka7 mne ublizila veru. Na odporucanie gynekologicky som ju zacala pit tak ako mi gyn. kazala : 2 salky denne od plodnych dni po menstruaciu…. Nikdy v zivote som nemala problem s mimo menstruacnym krvacanim/ spinenim ani pomalym “ spustanim menstruacie”. Odkedy som ju pila vzdy 12 ty den ( ovulku mam 17-18ty den mam dlhsi cyklus) , mi zacne neskutocna narazova boleat a prudke krvacanie na vlozku nie na intimku proste da sa povedat silne ktore trva asi 2-3 hodiny. Ked som po 6 mesiacoch skoncovala s pitim alechemilky cuduj sa svete krvacanie sa viac neobjavilo
@akinom0077 niekto zase radi, ze alchemilku od menstruacie po ovulaciu, lebo spôsobuje stahy.. V tom gynastane je vsak kombinovana, tak hadam nevadi..
neviem ....ja som isla tak ako mi radila gyn.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pila som ho urcity cas 3x denne , nevidela som ziadne zmeny ale chutovo bol fajn chutil mi aj teply aj studeny