Žienky som tu nová chcela som sa spýtať či má niektorá skúsenosť s femibionom či pomohol k tehu a podobné skúsenosti.. zatiaľ ďakujem 🙂
Ďakujem moc mi to pomohlo.. som síce mladučka ale kúpila som si ho aj tak uvidíme teda dobrú👼
Odporucam akukolvek tabletku s kyselinou listovou,dopomoze sa telu pripravit na pocatie resp.tehotenstvo.Mne gynekolog odporucil femibion,tak som brala ten.Zdrava strava a pohyb dopomozu tiez.drzim palce
Strašne ste ma potešili ďakujem 🙂 uvidíme ako to dopadne 😉
Ja som si prave kupila sieste balenie a stale nic... ale priciny su asi inde... ☹
ja som užívala dva mesiace a zadarilo sa, len teraz neviem, či mám prejst na dvojku v druhom trimestri, aby som zase nemala velké bábo.... alebo prejdem uz na nejakú obyč. kyselinu listovú....
Ahojte, aka je cena Fimibionu?
Na internete sa dajú zohnať oveľa lacnejšie.. Stránku konkrétnu neviem ale treba sa pošprtat po nete a oveľa lacnejšie ako v lekárni
Napr. mojalekaren.sk
@victory7897 len si potom nezabudni prirátať poštovné 😝
@huahua hej vážne? No ta si vynašla Ameriku.. Kúpila som si viac balení naraz
@victory7897 aha, prepáč za pripomienku 🤐
Tak ja ho začnem používať od pondelka 🙂 zatiaľ je to len mesiac aj troška čo sa snažíme tak uvidím.. ja som zaň dala 23 e ale čo to je oproti láske na celý život 😂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som ho začala užívať a po mesiaci sa zadarilo, možno náhoda možno pomohol neviem, uvidíme pri druhom pokúšani sa ;)