Pomohol vám Femibion 800?

monusik73
15. okt 2012

Ak ano pomohol Vam?

ichbinich
15. okt 2012

Femibion, ine vitaminove pripravky a samotna kyselina listova nepomahaju k otehotneniu. Ide o prisun najma kyseliny listovej, ktoru tieto specialne pripravky obsahuju, lebo nedostatocny prijem kys. listovej moze sposobit napr. razstep.

Prave preto sa odporuca dodatocny prijem kys. listovej uz pri snazilkovani. Lebo v case, ked moze dojst k porucham, zeny zvycajne ani netusia, ze su uz tehotne. To samozrejme neznamena, ze zeny, ktore otehotneju "neplanovane" alebo bez vitaminov, maju automaticky postihnute deticky.

Ja som brala cistu kyselinu listovu na predpis, ked som naozaj otehotnela, presla som na Femibion.

Vsetko dobre!

baryana
15. okt 2012

to je tazka otazka, respektive odpoved na nu. ako sa dozvies, ci pomaha........ja som ho brala, lebo napriklad velmi malo jem ovocie. citrusy nemam rada, a ostatne ovocie si dat pocas dna ma malokedy napadlo, ked na mna prisiel hlad, vzdy som hned hladala v chladnicke mäso, alebo nejaky chlebik so sunkou a pod. zato zeleninu mozem, tej nemam nedostatok.. aj ked ovocie doma je kvoli zvysku rodiny, nikdy ma nenapadne si dat jablcko, alebo banan. proste na to vobec nemam chut. a ked tak to jem nasilu. tak som brala aspon femibion prvy trimester, ked sa vyvijali organy babätka, kvoli vitaminom. ale viem, ze nie je nad ovocie a vsetky tie femibiony a calibrumy su len reklamny tah a vyzierac penazenky. tak asi tak moj nazor 🙂

zigzag
15. okt 2012

ja som brala pocas celeho tehu aj dojcenia,, neskor aj femibion aj s tymi omega olejami,, a ci pomohlo, asi ano, maly aj ja sme ok 😉
a nemyslim, ze je to len koli babetku, ale aj organizmus zeny je vystaveny obrovskej zatazi, rovnako aj pocas dojcenia,

l_e_n_o_c_k_a
15. okt 2012

brala som ho 7 mesiacov... ohehotniet nam nepomohol

kika1111
15. okt 2012

@ichbinich femibion 800 som začala brať mesiac pred otehotnením a mám synčeka s rázštepom.. a zisťovala som, že aké koľvek vitamínové prípravky pre tehotné majú nízke dávky vitamínov na to aby zabrali..som rozhodnutá pri dalšom tehotenstve brať po dve tabletky kys.listovej a okrem toho aj dbať o zvýšené množstvo listovej zeleniny.

kraska1204
13. dec 2012

moja kamaratka brala ten femibion a do mesiaca otehotnela preto bi som ho chcela viskusat aj ja pretoze uz dlhsie sa snizime z manzelom o babetko a nedari sa nam a mam takeho doktora ze vobec nam vtom nevie poradit a je celkom od veci tak bi som chcela vediet ci ten femibion je dobry alebo zly prosim poradte mi som zufala ...........dakujem

adkasmolka
13. dec 2012

ja som ho brala v tehu v I.trimestri mi to gynekolog kazal ale len do konca 12tt. A pred otehotnenim som brala 3 mesiaca klasicku k.listovu. Tiez som nepocula otom,ze to ma pomoct k pocatiu..Tam ide o to, ze to obsahuje zvysenu davku k.listovej lebo I.trimester je kriticky a vsetko sa vyvija,

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre