Ahojte, ja by som sa chcela spýtať, Sú tu mamičky ktorým femibion 1 pomohlo k otehotneniu? Ďakujem
@annamaria1998 ja som začala brat ako príprava na tehotenstvo a behom 2 mesiacov som bola tehotná 🙂
Ja beriem prvý mesiac tak uvidíme (sú to vitamíny ktoré môžu v tele chýbať)
Možno skus inofolic
@misa11111 aj ja som zacala brať tento týždeň tak uvidíme 🙂 čítala som aj inde že sa niekomu nedarilo rok otehotnieť a femibion pomohol, po dvoch mesiacoch sa podarilo otehotniet
Berem ho vyse roka a tehotna z neho nie som....su to len vitaminy aby sa dieta dobre vyvijalo a nic mu nechybalo 🙂
Mne tiež pomohol. Prvý mesiac som ho brala a druhy som uz bola tehotná. Takže za mňa určite áno 🙂
nám sa nedarilo pol roka, začala som brať femibion a po mesiaci sa podarilo, či to bolo vďaka tomu netuším 🤷🏻♀️
je dobry, tiez som si ho kupovala, teraz by som to urobila opat, keby sme sa snazili, pretoze obsahuje ozaj vela dobrych vitaminov, niekto tvrdi, ze staci zdrava strava, pestra a vyvazena, ale nie je to celkom tak pretoze ty si nevies odsledovat, ze ci dost vitaminov das telu, to by si musela mat ozaj prehlad co ma kolko vitaminov akych a teda podla mna by som si tym zbytocne komplikovala zivot, takto som si kupila doplnok v lekarni a vyriesene 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@annamaria1998 femibion nie je na podporu otehotnenia absolútne, ale ako výživový doplnok v tehotenstve, takze pomôcť otehotnieť ti nepomôže. Ak je nejaký problém treba to riešiť u doktora.